Geen gedoe rond het bouwproject: laat dat maar gerust aan ons over!

Goed, de bouwplannen staan op papier; iedereen in de organisatie staat er pal achter. Zelfs de financiering van de nieuw- of verbouw van het bedrijfspand is al rond. Prachtig! Maar nu? Wat is de volgende stap?

Ga je zelf de bouw begeleiden? Ga jij je intens maandenlang, vele tientallen urenlang bezighouden met de realisatie van het project? Of is het wellicht beter dat over te laten aan een professional die – met alle respect voor jouw kwaliteiten, hoor – écht verstand van zaken heeft? Goede kans dat die laatste optie je veel geld bespaart…

Hobbels
Een waarheid als een koe: hoe mooi, representatief, efficiënt en duurzaam het nieuwe bedrijfspand straks ook zal zijn, de bouw ervan kent hobbels, vaak zelfs véle hobbels. Tekeningen die niet goed zijn of goed gelezen worden. Toch niet de juiste bouwmaterialen geleverd, of niet op tijd. Onderaannemers die op elkaar wachten tot ze eindelijk eens aan de slag kunnen. De aannemer die alleen maar met dát installatiebedrijf wil werken – wacht even, zijn hier wat belangen verstrengeld? En waarom is dat ICT-netwerk nou nog niet in de lucht: we moeten maandag weer full speed aan de slag!

Spanningsveld
En jij, als ondernemer, zit midden in dat spanningsveld. Er wordt van alle kanten aan je getrokken. Al die vragen, al die snelle beslissingen die genomen moeten worden, al die tijd die ermee gemoeid is! Enig idee hoeveel uren jij zelf in die bouw steekt? Wat kost dat wel niet? Terwijl je eigenlijk maar één ding echt wilt doen: ondernemen, focussen op de core business van jouw bedrijf, de organisatie laten renderen, geld verdienen! Oeps…

Geen stress
Gelukkig is er een oplossing in de persoon van de externe, onafhankelijke bouwbegeleider. Hij neemt jou deze zorgen uit handen. Dankzij zijn inzet gaan jouw uren niet ‘verloren’; die kan je steken in zaken waar jíj goed in bent: ondernemen! Laat de zorgen om de realisatie van dat nieuwe bedrijfspand maar bij de bouwbegeleider. Hij voorkomt dat stress in de organisatie de overhand krijgt.

Kunde, kennis en kwaliteiten
Vanaf het eerste moment zal de meerwaarde van die bouwbegeleider blijken. Al bij de eerste plannen brengt hij zijn kennis, kunde en kwaliteiten in met adviezen die het project verrijken. Hij stemt die plannen af met de architect en de gemeente en zorgt dat alle nodige vergunningen op tijd binnen zijn. Hij zorgt dat de aansluitingen van de nutsbedrijven op tijd zijn geregeld en gerealiseerd, ook dat kun je rustig aan hem overlaten. Hij selecteert de juiste aannemer en onderaannemers, houdt de voortgang zeer kritisch in de gaten, ziet erop toe dat alle afspraken worden nagekomen. En hij houdt de financiën goed, zéér goed in het oog.

Soepele realisatie
BBAN Bouwbegeleiding & Advies heeft alle kwaliteiten in huis om de bouw van jouw nieuwe bedrijfspand tot een succes te maken. Al meer dan twintig jaar doen bedrijven een beroep op BBAN. Onze specialistische kennis op het gebied van onder meer ruimtelijke ordening, architectuur, kostendeskundigheid en bestek en regelgeving staat garant voor een soepele realisatie van het bouwproject.

Taal
Bouwaanvraag, bouwbestek, calculatie, aannemersselectie, kostenbewaking, nazorg: je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kennen de bouwwereld, weten wat de specialismen van de verschillende bouwbedrijven zijn. We sluiten de voor jou juiste, meest voordelige deals met leveranciers en bouwers. Wij spreken de taal van de bouw, weten hoe wij de vele verschillende partijen aan hun afspraken moeten houden.

Op de hoogte houden
Natuurlijk houden wij je nadrukkelijk op de hoogte. Je krijgt met grote regelmaat schriftelijk en/of mondeling een overzicht van de vorderingen, de stand van zaken van het budget en van de planning. Wij zorgen ervoor dat je wel degelijk bij de realisatie van het bouwproject betrokken blijft. Maar dan zonder dat getrek, die vele uren overleg, dat gezeur, dat gemopper… Laat dat maar aan ons over!

Advertenties

Niemand leest nog (website)teksten. EVA maakt animatie explainer video’s vanaf € 295,-.
Iets voor jouw bedrijf?
www.explainer-video.agency/nl

Golfclub Hoogland Amersfoort, een prima locatie voor uw zakelijke afspraak.
www.gcha.nl

Samen creëren we een unieke, waardevolle plek voor werk, leren en ontmoeten. Een fijne omgeving waar je het DNA ervaart en voelt.
www.aleacompany.nl

Kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties.
www.bergpaviljoen.nl

Jou eigentijdse dress- en/of  sophisticated casual maatshirts voor persoonlijk of representatief gebruik.
www.theshirtkitchen.com

De grootste en oudste bedrijfsmakelaar van de regio Amersfoort. Bel naar 033-4550705 of ga naar www.commavastgoed.nl

Een multidisciplinair team met expertise op het gebied van bouwkunde, – fysica, constructie, projectmanagement en technisch tekenen.
www.bovaco.net

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?