Een digitale bouwaanvraag ondertekenen

Voor een effectief bouwproces ligt een bouwaanvraag aan de basis. Hoe gaat het ondertekenen van een digitale bouwaanvraag in zijn werk? Sinds een paar jaar kunt u digitaal uw bouwaanvraag doen. Hierdoor is het makkelijk om het proces in te zien en te volgen. Dit houdt in dat de aanvraag van begin tot eind digitaal verloopt. Meerdere aanvragen kunnen digitaal geregeld worden zoals het wijzigen van een kavel, het realiseren van een project, het bouwen van een huis, het afbreken van een constructie en meer.

Bekijk onze projecten »

Een digitale bouwaanvraag via het omgevingsloket

De bouwaanvraag kunt u indienen in een omgevingsloket. Deze digitale omgeving is ingericht om de aanvraag stapsgewijs in te dienen. Het omgevingsloket is een softwarepakket die u kunt downloaden. Hier kunt u dossiers inleveren en de aanvraag invullen. 

Voor het indienen van het dossier zult u meerdere stappen moeten doorlopen. Bij de aanvraag komt redelijk wat kijken. Zo kunt u online kijken naar de omgeving van de plek waar u wilt bouwen. Deze stap betreft een omgevingsvergunning. Daarnaast zult u een aantal algemene gegeven verzamelen voor de aanvraag en moet gekeken worden hoe u het dossier in gaat richten. Nadat u het dossier ingevuld en geüpload heeft wordt de aanvraag onderzocht. Soms wordt een openbaar onderzoek opgezet om te kijken naar eventuele bezwaren. De beslissing ontvangt u daarna digitaal. Wanneer u dit voor het eerst doet, kan het overweldigend zijn. 

Wij helpen u graag met het invullen van het dossier en de gehele bouwaanvraag. Om tijd te besparen is het mogen om ons de gehele aanvraag te laten overnemen. Wij kunnen daarin met u meedenken maar ook naar wens u geheel adviseren & begeleiden.

Digitale bouwaanvraag ondertekenen

Wat komt er kijken bij het ondertekenen van een digitale bouwaanvraag

Tijdens het bouwproces komt veel kijken. Na het ontwerpen komt ook bij de aanvraag veel aan te pas. Wij kunnen u in het gehele traject ondersteunen. De digitale aanvraag kunnen wij voor u indienen en monitoren. Doordat wij ervaren zijn in het aanvragen en indienen zal het proces snel verlopen. U kunt op ons rekenen. We werken samen met betrouwbare bouwbedrijven en aannemers. Zo begint u direct goed aan uw nieuwbouwproject en voorkomt u onverwachte hoge kosten en vertraging.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.