Het beste bouwbedrijf, de beste aannemer en succesvolle bouwbegeleiding voor uw project

Een nieuw bouwproject starten is spannend. Komt het wel op tijd af? Wordt het zoals u uw woning in gedachten heeft? Bij BBAN weten we hoe we bouwprojecten op succesvolle wijze moeten opstarten, begeleiden en afronden. Wij hebben een groot aantal mensen geholpen bij het realiseren van hun droomwoning. Bent u van plan binnenkort een nieuwe woning te bouwen en wilt u zeker zijn van een goed resultaat? Schakel dan BBAN in als uw bouwbegeleider. Wij zorgen ervoor dat uw bouwproject in elke fase goed verloopt. Natuurlijk starten we met een inventarisatie van uw wensen en zoeken wij desgewenst een aannemer die daarbij past. Tijdens de bouw zijn wij constant aanwezig op de achtergrond. Bij obstakels kunnen wij samen met de bouwende partij, snel ingrijpen. U zit immers niet op vertraging te wachten. Met het juiste bouwbedrijf en de juiste aannemer wordt uw bouwproject gegarandeerd een succes.

Bekijk onze projecten »

Passend bouwbedrijf en aannemer

Wij streven er altijd naar een passend bouwbedrijf en aannemer voor u te vinden. Omdat wij al jaren actief zijn in de bouwsector hebben wij een groot netwerk opgebouwd door heel Nederland. Dat betekent dat wij in elke regio meerdere aannemers kennen, die hebben bewezen betrouwbare partners te zijn. Bij het selecteren van het bouwbedrijf of aannemer voor uw klus kijken we altijd naar expertise en planning. Indien u een woning wilt bouwen met bijzondere elementen zoeken wij daar het bouwbedrijf of de aannemer bij die hier al ervaring mee heeft. Natuurlijk moet de aannemer ook voldoende tijd hebben om de klus af te ronden binnen het beoogde tijdspad. 

Als wij uw bouwbedrijf of aannemer eenmaal gevonden hebben, na een zorgvuldige aannemersselectie, zorgen wij ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een degelijk bestek. Wij kunnen u namelijk ook helpen met het maken van een bestektekening. De aannemer kan vervolgens direct aan de slag.

Aannemer Leeuwarden

Waarom BBAN?

Misschien vraagt u zich af waarom u BBAN zou inhuren als tussenpersoon. Uw nieuwbouwproject is immers kostbaar. Bent u met een extra partij niet nog meer geld kwijt? Dat is een logische vraag. Wij merken echter in al onze projecten dat goede bouwbegeleiding op de lange termijn geld uitspaart. U bent er namelijk zeker van dat uw woning voldoet aan bouwtechnische eisen. U weet zeker dat u start met bouwen met de juiste vergunning in handen. Problemen tijdens de bouw worden tijdig ondervangen. Daardoor bent u zeker van een tijdige oplevering, van de woning, de baskapel of het pand dat is gerealiseerd zoals u voor ogen had.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.