Op zoek naar een aannemer in Enschede?

Stel, u bent van plan om in de omgeving van Enschede te gaan bouwen of verbouwen. Dan bent u op zoek naar een aannemer die u daarbij kan helpen. Maar waar vindt u een aannemer en hoe weet u wat de beste keuze is? Het nadenken over bouwplannen en alle zaken die daarbij horen kan tijdrovend zijn en veel energie kosten. Bij BBAN weten wij hoeveel er komt kijken bij een bouwproject en hebben wij het antwoord op al uw vragen. 

Voor u is het misschien de eerste keer dat u met dergelijke vragen rondloopt, voor ons is het dagelijkse kost. Daarom kan BBAN u het beste begeleiden met al het werk omtrent bouwen en verbouwen: van een idee en aannemersselectie tot en met de vergunning en de digitale bouwaanvraag ondertekenen. Wij zorgen ervoor dat uw plannen in goede handen zijn, bij echte professionals.

Bekijk onze projecten »

Welke aannemer in Enschede moet u kiezen?

Via BBAN kunt u een aannemer vinden die bij uw plan past. Ons bedrijf is een verzamelplek voor professionals, van bouwkundigen tot adviseurs en architecten. Door middel van ons breed landelijke netwerk kunnen wij de beste aannemers voor u selecteren. Bovendien weten wij als vakspecialisten als geen ander dat de ene aannemer de andere niet is. Daarom hanteren wij strenge kwaliteitseisen, en bent u bij ons altijd voorzien van een professionele aanpak. Vanuit onze centrale positie kunnen wij u helpen met het kiezen van een aannemer en vervolgens het vertalen van uw wensen in de taal van de aannemer. Samen met u kijken wij naar een match die het beste aansluit bij uw plannen.

Vanuit onze centrale positie kunnen wij u helpen met het kiezen van een aannemer en vervolgens het vertalen van uw wensen in de taal van de aannemer. Samen met u kijken wij naar een match die het beste aansluit bij uw plannen.

Aannemer Enschede

Een match met een aannemer in Enschede

Het voordeel van een match via BBAN? Doordat wij een vertrouwensband hebben opgebouwd met de bedrijven waarmee wij werken geven zij regelmatig kortingen. Zo kan de kostenbesparing wel oplopen tot 20% wanneer u voor BBAN kiest. Bovendien stopt ons werk niet nadat wij een match voor u hebben gevonden. Bij BBAN kunnen we desgewenst actief bij het proces aanwezig blijven. Zo kunnen wij al uw zorgen omtrent de administratie en communicatie uit handen nemen. 

Ook fungeren wij als centraal aanspreekpunt binnen uw project, zodat alles gestroomlijnd en zonder problemen verloopt. Zo kunt u tijdens, maar ook na het bouwproject, vertrouwen op een goede samenwerking. Bij ons bespaart u dus niet alleen geld, maar ook een hele hoop zorgen!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.