BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Bouwadviesbureau

Het bouwen of verbouwen van een woning of (bedrijfs)pand is een uitvoerig proces, waarbij vele fase moeten worden doorlopen. ‘Even’ uw goede plannen en ideeën ten uitvoer brengen is niet iets dat u zomaar even doet: voor u daadwerkelijk aan de slag kunt, is het zaak dat u uw plannen helder op papier zet en de gemeente om toestemming vraagt. En dan begint het pas…

 

Daarom kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een gerenommeerd bouwadviesbureau. U krijg te maken met diverse partijen, die één voor één afhankelijk zijn van uw plannen en wensen. BBAN zorgt ervoor dat het gehele bouwproces, van idee tot nazorg, soepel verloopt. Onze experts weten wat nodig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, zodat u (ver)bouwproject goed verloopt.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwadviesbureau

 
 

De voordelen van een bouwadviesbureau

Stelt u zich eens voor, u wilt een nieuw huis gaan bouwen. Dat is een complex proces, met vele stadia die moeten worden doorlopen. Eerst is er uw idee, dat moeten worden omgezet in een concrete tekening. Dan gaat het van bestemmingsplan tot bouwvergunning, van bouwkavel tot gebouw. Om dit alles in goede banen te leiden, moet beroep worden gedaan op tal van bouwpartijen. Te beginnen met een architect en/of bouwkundig tekenbureau.

 

Dan is er nog de aannemer, het bouwbedrijf en ten slotte de installateur. Het vinden van de juiste mensen en het maken van de goede keuzes is niet alleen tijdrovend, maar kan ook nog eens een hoop stress opleveren. Bouwadviesbureau BBAN gidst u daarom door dit hele proces, zodat u zeker weet dat u waar krijgt voor uw geld. Met een bouwadviesbureau verzekert u zich van minder keuzestress, meer zekerheid en lagere kosten!

Lagere tarieven met een bouwadviesbureau

Wanneer u gebruikmaakt van een bouwadviesbureau, bent u in de regel goedkoper uit dan wanneer u alles zelf regelt en organiseert. In het laatste geval bespaart u misschien wat kosten op het klussen zelf, maar waarschijnlijk beschikt u niet over alle contacten om het hele bouwproces in goede banen te leiden. Wij helpen u daarbij en helpen u zo kosten te besparen.

 

Bouwbedrijven, aannemers en installateurs weten namelijk wat ze aan ons hebben, en vice versa. Wij ‘verstaan’ elkaar en zijn daardoor in de gelegenheid om strakke, heldere afspraken te maken. Afspraken die vervolgens ook worden nagekomen. Die zekerheid stelt BBAN in de gelegenheid om tegen lagere tarieven materiaal en mankracht in te kopen. Dat voordeel berekenen we uiteindelijk weer door naar u. Werken met een bouwadviesbureau betekent dus lagere kosten.

 

accountant-1238598340

Handig: de bouwcalculator

We krijgen van particulieren én MKB’ers vaak de vraag wat nieuwbouw of een verbouwing gaat kosten. Dat is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de grootte van het project, maar met onze bouwcalculator kunt u wel alvast een indicatie krijgen. Wilt u een gedetailleerdere schets van totale kostenplaatje? Neem dan contact op met bouwadviesbureau BBAN voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!