Bestektekening laten maken

Bij het bouwen of verbouwen van een huis of van een bedrijfspand komen bijzonder veel zaken kijken. Denk aan een digitale bouwaanvraag ondertekenen of een bestektekening laten maken. Voor de gemiddelde huizenbezitter of ondernemer valt dit niet binnen zijn of haar expertise. Wanneer dit ook bij u het geval is en u daarom op zoek bent naar de experts op het gebied van bouwbegeleiding is BBAN dé partner.

Wij zorgen er onder andere voor dat er een uitstekende en uitgebreide bestektekening gemaakt wordt van uw plannen. We zorgen dat het hele bouwproces, of het nou om een relatief kleine uitbreiding van een bestaand pand of juist het compleet nieuw bouwen van een huis of bedrijfshal, soepel en zonder onnodige stress gaat verlopen. Hierbij is een goede bestektekening een cruciale schakel in de keten. Een schakel die BBAN professioneel voor u kan vervaardigen.

Bekijk onze projecten »

Waarom en wanneer is een bestektekening nodig?

Natuurlijk begint het uitbreiden of nieuw bouwen van een huis of bedrijfspand met een idee. Dit kan daarna doorontwikkeld worden naar een ontwerp. Dit beginontwerp resulteert weer in een definitief ontwerp waarin veel details zijn vastgelegd. Om te zorgen dat onder meer de overgang van ontwerper naar bouwbedrijf aannemer soepel verloopt en er geen onduidelijke afspraken worden gemaakt is een bestektekening cruciaal. Naast het ontwerp staat hier namelijk ook onder meer in:

  • Een werkomschrijving van het project
  • Instructies voor het bouwen
  • Te gebruiken materialen
  • Rolverdeling

De bestektekening kan daarnaast een juridische onderbouwing vormen van het bouwproject en ter bescherming van de opdrachtgever worden ingezet. Daar komt nog eens bij dat, zeker bij grote bouwprojecten, misverstanden kunnen worden voorkomen door een goede bestektekening.

Bestektekeningen

BBAN vanaf het begin, via bestektekening, tot einde project betrokken

De bestektekening is weliswaar zeer belangrijk, maar het is maar één van de onderdelen in het hele proces van idee naar oplevering. Om te zorgen dat niet alleen de bestektekening tot in de puntjes verzorgt is maar het hele traject soepel verloopt is BBAN in te schakelen.

Wij maken (ver)bouwen zonder zorgen mogelijk. Dit doen we door te helpen bij onder meer:

  • Bouwvraag: van idee tot vergunning begeleiden
  • Bestek: helpen bij het maken van een technische omschrijving en het bouwbestek
  • Aannemersselectie: zoeken van de beste aannemer(s) die uitblinken in hun vakgebied
  • Nazorg: zorg voor het project tijdens en ook na de bouw

Door de uitgebreide contacten in de sector kan BBAN ook nog eens voor behoorlijk lagere kosten zorgen. Dit kan oplopen tot 20% minder dan de standaard tarieven. De uitgebreide kwaliteitsprocedure die we hanteren zorgt bovendien voor de beste eindresultaten.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.