De kosten per m2 bij het bouwen van een loods

De prijs per m2 voor het bouwen van een loods is afhankelijk van uw ontwerp van de loods. De kosten per m2 voor het bouwen hangt van een aantal extra zaken af. De beslissingen die u maakt in het ontwerp zijn van invloed op het totale kostenplaatje. Het is dus lastig om een eenduidig antwoord te geven op de kosten. Grofweg kunt u ervan uitgaan dat een loods mogelijk is vanaf €90,- voor ongeïsoleerde loodsen €125,- voor een geïsoleerde loods. Afhankelijk van onder andere het materiaalgebruik, de grootte van de loods en de overheadkosten kunnen de prijzen variëren en oplopen.

Binnen het ontwerp van uw loods kunt u ook extra voorzieningen meenemen. De prijs per m2 zal dan hoger uitvallen. Hierbij kunt u denken aan het installeren verlichting of verwarming. Het installeren van deze voorzieningen en de bijbehorende elektra zal meer tijd en geld kosten. Het gebruik van bijvoorbeeld zonnepanelen is ook een optie. Een ingebouwd kantoor kan kostenbesparend zijn, omdat alles binnen één pand mogelijk is. Wij helpen u graag met het opstellen van een technische omschrijving / bestek. Bij duidelijkheid welke materialen nodig zijn kunnen wij een inschatting voor u maken hoeveel een loods per m2 zal kosten.

Bekijk onze projecten »

Lage kosten per m2 bij het bouwen van een loods

Wilt u een loods bouwen binnen een bepaald budget dan kan dit zeker uitdagend zijn. Kostenbesparende materialen moet u opwegen tegen de kwaliteit. BBAN werkt al jaren samen met bedrijven die hier helemaal in thuis zijn. Zo kunnen deze bedrijven u advies geven over optimale isolatie om op langer termijn te besparen. Maar ook over een anti-condensatielaag over het dak om op korte termijn te besparen. 

Bij het bouwen zijn er veel mogelijkheden die voor deze bedrijven dagelijks kost zijn. Zij weten alles over lichte en kostenbesparende materialen. Wij kunnen u hierin begeleiden naar een efficiënt traject. Zo voorkomt u onnodige kosten.

Kosten bouwen loods per m2

Soepel traject met hulp van BBAN

Vooraf kunt u in het ontwerp een aantal zaken opnemen waarbij u snel tot een gerichte schatting kunt komen. BBAN helpt u graag met het uitzoeken van een bedrijf die uw loods tegen voordelige tarieven kan realiseren. Wij staan voor heldere prijzen, waarbij van de start duidelijkheid is. In het proces vanaf de ontwerpfase totdat de bouw gerealiseerd is ondersteunen wij u graag. Bij het bouwen van een loods komt immers veel kijken. BBAN heeft ervaring binnen dit proces en kan u bijstaan om alles soepel te laten verlopen.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?