BBAN levert u de beste aannemer in Rotterdam

Het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo’n heel erg ingewikkeld proces, totdat u er een keertje zelf mee te maken krijgt. Zo moet er aan allerlei regelgevingen worden voldaan om een veilig eindresultaat op te kunnen leveren en komen er expertises aan te pas, die u naar alle waarschijnlijkheid niet zelf in huis heeft. 

Een aannemer uit Rotterdam of elders in Nederland inhuren lijkt in dat geval dan de beste keus. Maar weet u in dat geval ook echt zeker of het om een betrouwbaar bedrijf gaat en of zij wel intern over de door u gewenste expertises beschikken? Als dat niet het geval blijkt te zijn, dan zal de aannemer op zijn beurt ook weer externe mensen in moeten huren, wat er uiteindelijk voor zorgt dat het prijskaartje voor uw project opeens een heel stuk hoger uit gaat pakken.

Bekijk onze projecten »

Niet elke aannemer in Rotterdam is geschikt

Wie niet met dat soort onaangename verrassingen geconfronteerd wenst te worden, doet er veel beter aan om BBAN in te schakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bouwbegeleiding en kunnen er in praktisch alle gevallen voor zorgen dat er alleen maar vaklui aan uw bouwproject worden gekoppeld die daar ook echt de specifieke kennis voor in huis hebben. Zo’n gerichte aanpak zorgt er ook meteen voor dat de projectkosten met vele procenten zullen dalen. Goedkoop betekent bij ons absoluut geen duurkoop! We hanteren uiterst strenge selectieprocedures omtrent de bedrijven waarmee we samenwerken. Alleen een aannemer in Rotterdam die al vele jaren echt z’n vakmatige sporen heeft verdiend komt bij ons in de kaartenbak terecht. Deze aanpak geeft u het geruststellende gevoel dat de vaklui die voor u aan de slag gaan uitmuntend werk zullen verrichten en dat er op een eerlijke manier zaken wordt gedaan.

Alleen een aannemer in Rotterdam die al vele jaren echt z’n vakmatige sporen heeft verdiend komt bij ons in de kaartenbak terecht. Deze aanpak geeft u het geruststellende gevoel dat de vaklui die voor u aan de slag gaan uitmuntend werk zullen verrichten en dat er op een eerlijke manier zaken wordt gedaan. 

Aannemer Rotterdam

Vinger aan de pols bij de aannemer in Rotterdam

Om dat soort hoge kwaliteitseisen richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen houden we gedurende het verloop van een bouwproject regelmatig concreet de vinger aan de pols. Zo beleggen we op verzoek van onze klanten periodieke vergaderingen met alle betrokken bouwpartijen, zodat we goed op de hoogte blijven van de meest actuele stand van zaken en desnoods tijdig in kunnen grijpen als er ergens een spreekwoordelijke kink in de kabel optreedt. Omdat we zelf de vaktaal in onze branche dagelijks spreken, zijn we prima in staat om een project waar nodig gericht bij te sturen, zodat u als klant zich geen zorgen hoeft te maken en gegarandeerd een perfect eindresultaat tegemoet kunt zien.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?