Verduurzamen van Vastgoed

Als duurzaamheid een norm wordt… In theorie kan iedere renovatie een verduurzaming zijn. In de praktijk komt de mate waarop dat lukt tot uitdrukking in het energielabel. BBAN is een partij die u van idee tot en met eindoplevering kan ondersteunen in dit proces. Wij kunnen u vertellen wat u aan uw vastgoed kunt doen om het energieverbruik te verminderen. Is het niet vanwege wetgeving, dan wel door de energieprijzen die de komende jaren naar verwachting fors zullen gaan stijgen. 
 
Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw vastgoed? Vul uw contactgegevens in* en download onze special Verduurzamen van Vastgoed!
 
* Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, anders zullen wij naar verloop van tijd contact met uw opnemen.

Download de special

Vul onderstaande gegevens in om de special te downloaden.

Special download form
Voornaam
Achternaam

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?