Verbouwing woonhuis te Aalsmeer

Het resultaat:

Dit project betreft een uitbreiding van een woonhuis aan de Uiterweg te Aalsmeer. Ter plaatse van de nieuwe aanbouw van de woonhuis is de zij- en achtergevel deels gesloopt, het heiwerk verricht en de fundering gestort.
Het project is gestart op 11 maart 2019 onder begeleiding van de bouwbegeleider Peter Heine.

De uitbreiding ligt verlaagd ten opzichte van de bestaande begane grondvloer. Eerst is een deel van de begane grondvloer, de zij- en achtergevel gesloopt en verwijderd, waarna stalen buispalen in de grond zijn aangebracht. Hierop zijn de funderingsbalken van de uitbreiding gestort. Nadien zal de begane grondvloer en de staalconstructie aangebracht worden waarna het dak en de nieuwe gevels worden geplaatst.

De zij- en achterkant worden afgewerkt met houten gevelbekleding. De resterende bestaande buitengevels zullen worden voorzien van isostuc. De uitbreiding, waarin de toekomstige keuken en eetkamer zullen komen, ligt circa 600 mm lager dan het oorspronkelijke peil. Om het verlaagde deel te bereiken zullen een drietal treden worden gerealiseerd.
Momenteel is van de uitbreiding het heiwerk uitgevoerd, de begane grondvloer gestort, de prefab houten binnenwanden en buitenkozijnen geplaatst en de isolatie en dakbedekking van het dak aangebracht. De verwachting is dat de woning binnen twee weken glas- en waterdicht is en de binnenafwerking kan starten

De aanbouw is inmiddels gerealiseerd met uitzondering van de houten gevelbekleding. Het gevel stucwerk is op de toplaag na gereed. De binnen-afbouw is nagenoeg gereed. Heden was de parketvloerenspecialist bezig. Daarnaast is de keuken is geplaatst, tegelwerk gereed en het stucwerk binnen is ook gereed.

De oplevering zal circa 100 werkbare werkdagen na de start plaatsvinden.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?