Verbouwing mantelzorgverblijf te Amstelveen

Het resultaat:

Aan de BBAN groep is het verzoek gedaan om het ontwerp en de begeleiding van een mantelzorgruimte in Amstelveen te verzorgen.

Uitgangspunt was om de  garage , gebouwd  aan de twee onder een kap woning zo aan te passen dat hier een mantelzorg ruimte in gemaakt kon worden. Na overleg met de gemeente, werd vrijstelling gegeven op de uitgangspunten in het bestemmingsplan, omdat de gemeente het oprichten van mantelzorgruimten in hun gemeente  stimuleert. De werkzaamheden zijn gedeeltelijk vergunningsvrij en gedeeltelijk (kap) met omgevingsvergunning uitgevoerd.

De bestaande garage is ontmanteld – uitgebreid en voorzien van een kap. De indeling op de begane grond is : entrees (voor de woning en de mantelzorgruimte) – technische ruimte  en woonkamer, met een deur naar de tuin. Op de verdieping is de slaapkamer en badkamer gesitueerd. De isolatie voorzieningen van de oude garage zijn aangepast  (vloer en wand isolatie). Tevens is vloerverwarming aangebracht (met eigen CV ketel).

De mantelzorgruimte is in december 2020 in gebruik genomen en voldoet naar tevredenheid van de gehele familie.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?