Renovatie hoekwoning te Amersfoort

Het resultaat:

Voor een klant heeft de BBAN een ingrijpende renovatie begeleid van een woonhuis in het bergkwartier in Amersfoort.

Met een quickscan heeft de BBAN de klant eerst inzage gegeven met betrekking tot de te verwachten verbouwkosten naar de wensen van de klant.

Opdrachtgever wilde graag bijgestaan worden in het hele proces van ontwerp tot aan realisatie. Met name ook om op basis van argumenten richting te geven aan de diverse plannen van klant. Daarbij was vanaf het begin duidelijk dat ze het huis alleen wilde kopen als het aanzienlijk verruimd zou kunnen maar wel binnen de beperkingen van een vastgesteld budget.

De grootste uitdaging was dus om de redelijke kleine woning zodanig te vergroten zodat deze aan de woonwensen van de opdrachtgever zou voldoen. In nauw overleg met architect, constructeur en gemeente is besloten om zowel onder de uitbouw als onder de woonkamer een kelder te maken. In combinatie met de uitbouw aan de achterzijde is het woonoppervlak ± 40 % vergroot.

Ook wilde de klant geen “standaard” uitbouw aan de achterzijde. In overleg met de architect is door opdrachtgever gekozen om de uitbouw aan de achterzijde af te werken met diagonaal aangebracht Fraké (duurzame houtsoort) wat de aanbouw een bijzondere uitstraling geeft.

Naast bovengenoemde onderdelen is de woning volledig gerenoveerd met nieuwe keuken, badkamer, toilet, trappen en bovendien voorzien van een dakkapel op de zolder en een frans balkon op de ouderslaapkamer waarbij klanten vanaf hun bed van de mooie tuin kunnen genieten.

Inmiddels is de woning naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?