Kosten uitbouw berekenen

Bij het uitbreiden van bijvoorbeeld een woning of een bedrijfspand komt heel wat kijken. Er zijn bijzonder veel grote maar juist ook kleinere zaken die afgehandeld moeten worden. Onverwachte problemen kunnen daarnaast nog eens voor extra stress en onzekerheid zorgen. Dit begint voor veel mensen al bij de kosten voor de uitbouw berekenen.

Het is in eerste instantie belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden binnen uw budget. Om een indicatie te krijgen van de kosten van de bouwplannen hebben we op onze site een bouwcalculator. Hier is het mogelijk om in te voeren wat u wilt laten uitbouwen, wat de bruto inhoud van deze uitbouw is en welk afwerkingsniveau u verlangt. Op basis daarvan kunnen we een indicatie geven van de totale kosten, inclusief 21% BTW. Hoewel hier geen rechten aan kunnen worden ontleend zorgt het wel voor een goede eerste indicatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om verdere actie te ondernemen via BBAN.

Bekijk onze projecten »

Exacte kosten uitbouw laten berekenen

Omdat de indicatie van de kosten voor een uitbouw tot wel 20% af kunnen wijken van de daadwerkelijke kosten is het verstandig om BBAN te benaderen voor een nauwkeuriger overzicht van de bouwkosten. Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek over de kosten van de uitbouw. We kunnen door met u in gesprek te gaan een stuk nauwkeurig inschatten van de kosten gaan worden. Bovendien verzorgen we graag een, eveneens geheel gratis en vrijblijvende, offerte op basis van het gesprek. En dat alles al binnen 36 uur!

BBAN inschakelen voor kosten uitbouw berekenen en nog veel meer

Bij BBAN geven we bovendien een overzicht van de totale kosten. Dit is inclusief professionele bouwbegeleiding. Wij nemen graag de touwtjes in handen waar u dit wilt, terwijl we het maken van keuzes volledig aan u overlaten. Dit zorgt ervoor dat een uitbouw veel minder stressvol zal verlopen.

De essentiële zaken, het papierwerk en het regelwerk voeren wij graag voor u uit. Dit doen we bovendien vanaf het begin van het bouwproces tot aan het einde. Deze begeleiding van begin tot eind is niet voor niks waar BBAN voor staat:

  • Bouwaanvraag
  • Bestek
  • Aannemer
  • Nazorg
Kosten uitbouw berekenen

De hulp begint bij het realiseren van uw idee tot een concreet plan en het aanvragen van de eventueel nodige vergunningen. Daarna helpen we bij het omzetten van dit plan in een technische omschrijving/bestek. Door te helpen bij het kiezen van de beste aannemer weten we dat de bouw in goede handen is. Tijdens en na het daadwerkelijke bouwen staan we u bij met raad en daad. Zo zorgen we samen voor een succesvolle verbouwing!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.