De perfecte aannemer voor nieuwbouw in de arm nemen

Stel, u bent van plan een nieuwe woning te bouwen, geheel naar uw wensen en smaak. Dan wilt u daar goede begeleiding bij, van een aannemer die snapt wat u wilt en dat kan vertalen naar een prachtig huis waar u nog jaren met veel plezier zult wonen. Er zijn waarschijnlijk talloze bouwbedrijven of aannemers in uw regio die uw nieuwbouwwoning zouden kunnen bouwen, maar welke past goed bij u? En hoe zorgt u ervoor dat uw wensen ook op bouwkundig niveau goed door vertaald worden in een ontwerp, bestek, een planning? Daar helpt BBAN u natuurlijk bij. Wij hebben jarenlange ervaring in de bouw en weten precies op welke aannemers wij kunnen rekenen, en u dus ook!

BBAN koppelt u aan de juiste aannemer voor nieuwbouw

Met BBAN haalt u een enorme lading expertise in huis. Als u wilt, gaan wij voor u op zoek naar een aannemer bij u in de regio. Een aannemer in Amersfoort bijvoorbeeld, Haarlem, Alkmaar of Tilburg. Natuurlijk gaan wij eerst om tafel met u. We inventariseren uw wensen en kunnen u in het eerste gesprek al bouwbedrijf bouw advies geven. We maken samen een planning met een doorlooptijd waar u tevreden mee bent.

Naast het zoeken van een aannemer voor nieuwbouw kunnen wij ook andere zaken uit handen nemen, zoals het maken van een complete bestektekening, het aanvragen van vergunningen, bouwkosten berekenen en verzorgen de bouwbegeleiding. Van kop tot staart wordt uw bouwproject begeleid. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en worden vertragingen tot een minimum beperkt. Omdat wij ruim op tijd uw aannemer voor nieuwbouw regelen en de vergunning aanvragen kan er snel gestart worden met de bouw. Indien er zich wel obstakels voordoen, werken wij nauw samen met onze partners om dit zo snel mogelijk op te lossen.

BBAN: voor betrouwbare bouw en hoge kwaliteit

BBAN is er trots op nieuwbouwprojecten door het hele land te begeleiden. Daarbij werken we alleen samen met betrouwbare partijen en kunnen we gegarandeerde kwaliteit leveren. Uw woning komt er precies uit te zien zoals u dat wilt, waarbij alle bouwkundige aspecten dik in orde zijn. Daarnaast bent u met onze werkwijze ook voordelig uit. Fouten worden voorkomen, vertraging treedt niet of nauwelijks op. U koopt onze service in voor vaste lage prijzen. Onder de streep profiteert u dus van een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit. Zo kunt u zonder zorgen starten met de bouw van uw nieuwbouwwoning of bedrijfspand.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.