Bouwkundig Adviesbureau

U wilt gaan (ver)bouwen, maar u beschikt niet over de kennis om een project in alle fases te managen? Dan bent u niet de enige! Tal van particulieren en MKB’ers gingen u voor en kozen voor de BBAN methode. Met onze bouwbegeleiding weet u zich verzekerd van een gestroomlijnd bouwproces zonder lastige obstakels, zodat uw bouwwensen realiteit worden.

Door een beroep te doen op een gerenommeerd bouwkundig adviesbureau komt u nooit voor verrassingen te staan. BBAN beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en heeft zich in die periode lang en breed bewezen. Met gepaste trots mogen wij onszelf inmiddels een van dé bouwkundige adviesbureaus van Nederland noemen, met honderden tevreden klanten.

Bekijk onze projecten »

Waarom kiezen voor een bouwkundig adviesbureau?

Voordat u kunt beginnen met (ver)bouwen, dient u eerst een aantal zaken op orde te hebben. Dat begint bij de bouwaanvraag: het verkrijgen van een zogeheten omgevingsvergunning. Daar komt heel wat bij kijken. U dient uw plannen helder te formulieren en vast te leggen, zodat de gemeente kan zien wat u precies voor ogen heeft. Daarbij komt onze ervaring goed van pas. Wij weten wat nodig is.

Ook dient u een bouwbestek te maken. Daarin worden alle technische specificaties en algemene bepalingen omschreven. Uw bouwkundig adviesbureau legt dit duidelijk voor u vast, wat essentieel is om de bouw goed te begeleiden. Dan is er de aannemersselectie. Wie kunt u wel en wie kunt u niet vertrouwen? U wilt immers dat de afspraken worden nagekomen. Met onze contacten, weet u zeker dat u goed zit.

Hetzelfde geldt voor de nazorg. Is uw (ver)bouw klaar, dan is het altijd nog de vraag of er geen mankementen zijn.  Als bouwkundig adviesbureau zorgen wij ervoor dat fouten na de opleveringen worden verholpen. Ten slotte is ons voordeel ook úw voordeel. Architecten, aannemers en bouwbedrijven weten wat ze aan ons hebben en vice versa. Daardoor zijn wij in staat om goede deals te sluiten. Dat kan u zo 20 procent schelen in de totale kosten!

Kosten bouwkundig adviesbureau

Wat u (ver)bouw gaat kosten, is afhankelijk van een aantal factoren. Wat zijn precies uw plannen, hoe lang gaat de (ver)bouw duren en op welke locatie gaat u aan de slag? Ook de kosten voor uw bouwkundig adviesbureau hangen daar uiteraard mee samen. Een precieze prijs kunnen we dus niet geven zonder eerste op de hoogte te zijn van de specifieke situatie.

Wel kunt u alvast een indicatie krijgen door gebruik te maken van onze bouwcalculator. Aan de hand van een aantal gegevens krijgt u dan alvast een ruwe schatting van de kosten. Wilt u een meer specifieke indicatie, dan is het verstandig om een afspraak te maken met een van onze adviseurs of experts. Een adviesgesprek bij BBAN is kosteloos en geheel vrijblijvend! Meer weten? Mail naar info@bban.nl, of bel: 033 – 456 31 95.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.