Bouwkundig Advies

Van bouwontwerp tot bouwproces: met bouwkundig advies van een gespecialiseerd bouwadviesbureau hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Met bouwkundig advies van BBAN bent u verzekerd van korte lijnen, één aanspreekpunt en van begin tot eind een professionele aanpak. En ook niet onbelangrijk: u bespaart fors in de kosten.

BBAN, dat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg, helpt u met het begeleiden van alle soorten bouwprojecten. Denk hierbij aan het verbouwen van een badkamer, het installeren van een dakkapel of serre, maar ook de volledige bouw van een nieuw huis. 

Bouwbegeleiding en advies

Met andere woorden: van groot tot klein staan wij u graag bij met gedegen bouwkundig advies. En dat door heel Nederland.

Bekijk onze projecten »

Bouwkundig advies en omgevingsvergunning

Wanneer u besluit om te gaan (ver)bouwen, komt er in korte tijd heel wat op u af. Voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt, moet u namelijk eerst voldoen aan een aantal randvoorwaarden. Het hebben van een goed idee is leuk, maar zonder duidelijk plan bent u nergens. Er moet, kortom, het een en ander helder op papier worden gezet. BBAN helpt u daarbij.

Heeft u uw plannen gereed, dan is het tijd om een bouwaanvraag te doen bij de gemeente. Voor de meeste bouwprojecten dient u over een omgevingsvergunning te beschikken. Die worden uitgegeven door de gemeente, maar niet voordat u duidelijk kunt maken wat u precies van plan bent. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de ervaring van onze specialisten. Dan weet u zeker dat u binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Bouwkundig advies bespaart kosten

Is de omgevingsvergunning binnen, dan kunt u beginnen met (ver)bouwen. Ook dan is het echter belangrijk om alles helder op papier te hebben, zodat alle betrokken partijen weten wat er verwacht wordt. Dergelijke technische specificaties en algemene bepalingen omschrijven we voor u in het bouwbestek. Dat stelt ons in staat om de bouw zelf goed te kunnen begeleiden.

Doordat alle bouwpartijen weten waar ze aan toe zijn én omdat wij te boek staan als betrouwbaar, zijn wij in de gelegenheid om goede afspraken te maken. Dat wil zeggen: wij krijgen hetzelfde of zelfs meer gedaan, maar dan tegen lagere kosten. Voor ons bouwkundig advies betaalt u een vergoeding, maar uiteindelijk verdient u dat geld gegarandeerd dubbel en dwars terug. Bovendien bespaart ons advies u heel wat tijd en kopzorgen.

Waarom kiezen voor bouwkundig advies van BBAN?

In ons 15-jarige bestaan zijn we uitgegroeid tot hét bouwkundig adviesbureau van Nederland, met honderden tevreden klanten. In die periode hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat ons in staat stelt om altijd en overal de beste mensen te vinden. Daarnaast maken we graag gebruik van grote en kleine innovaties, waarvan onze online bouwcalculator een mooi voorbeeld is.

Bouwbegeleiding en advies BBAN

Aan de hand van deze handige rekenhulp kunt u alvast een ruwe schatting krijgen van de totale kosten voor uw verbouwplannen. In een persoonlijk adviesgesprek kunnen wij dat vervolgens verder toelichten en doorrekenen. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.