BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Voor bouwbegeleiding Rotterdam gaat u naar BBAN

Vaak heeft u al in uw hoofd wat u wilt bouwen of verbouwen. Bij het daadwerkelijk realiseren van die plannen, komt er heel wat kijken. Om niet in vervelende situaties terecht te komen, is het verstandig om de hulp in te roepen van een professioneel bouwbegeleidingsbureau. Heeft u bouwbegeleiding in Rotterdam nodig? Laat u dan begeleiden door BBAN.

 

Wat is BBAN?

 

BBAN is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en ervaren bouwbegeleidingsbureaus van Nederland. BBAN is een afkorting voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Dat betekent dat wij u tijdens het hele bouwproces van begin tot eind begeleiden. Bij ons werken ervaren bouwspecialisten die u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen aanbieden.

bouwbegeleiding Rotterdam

 
 

Bouwaanvraag

Wanneer u plannen heeft om te gaan bouwen of verbouwen, is het belangrijk dat u daarvoor de benodigde vergunningen van de gemeente krijgt. Om deze vergunningen te krijgen, moeten uw bouwplannen concreet op papier worden gezet. Hierbij kan BBAN u al goed helpen. Bovendien weten wij ook precies welke vergunningen u voor welke plannen nodig heeft, waardoor wij u ook hierin kunnen adviseren en begeleiden.

Bouwbestek

Als u de vergunning(en) van de gemeente heeft gekregen, mag u uw plannen daadwerkelijk realiseren. Het is hiervoor belangrijk om een bouwbestek te maken. In het bouwbestek worden al het bouwwerk, de bijbehorende werkzaamheden en materialen en alle technische en juridische specificaties opgenomen. In het bouwbestek staat dus kortgezegd heel specifiek wat er gebouwd gaat worden en hoe dit wordt gedaan. Wanneer u bij ons bouwbegeleiding in Rotterdam aanvraagt, zullen wij u ontzettend goed helpen bij het opstellen van uw bouwbestek.

Aannemersselectie

Als de vergunningen zijn aangevraagd en het bouwbestek klaar is, bent u weer een aantal stappen dichterbij het daadwerkelijk realiseren van uw bouwplannen. Het is tijd voor de aannemersselectie. Wij hebben een breed netwerk in de bouw, waardoor wij goed weten wie voor u de beste aannemer zal zijn. Elke aannemer heeft namelijk zo zijn eigen specialiteiten en ervaringen. Zodra wij voor u een aannemer hebben gevonden, kan de bouw echt van start gaan.

Waarom kiezen voor BBAN?

Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor een complete bouwbegeleiding in Rotterdam. Dankzij onze ervaren en specialistische medewerkers, kunnen wij u ontzettend goed ontzorgen tijdens uw (ver)bouwproces. Bovendien hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u uw bouwplannen tegen heel lage kosten aanbieden. Wij durven zelfs te stellen dat u door onze begeleiding voordeliger uit zult zijn, dan wanneer u alles zelf regelt. Door onze hulp in te schakelen wordt u dus niet alleen volledig ontzorgt, maar bent u ook nog eens voordeliger uit!

 

bouwbegeleiding in Rotterdam

Welke kosten kunt u verwachten?

Wat de verbouwing u uiteindelijk zal kosten, hangt compleet van uw wensen af. Daardoor kunnen wij u nu niet al een vaste prijs geven. Om toch een inzicht in de kosten te kunnen krijgen, kunt u onze bouwcalculator gebruiken. Wilt u liever direct met ons in gesprek gaan, om erachter te komen hoe wij u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen bieden? Dan kunt u een afspraak maken door de bellen naar 033 - 456 31 95 of een bericht te sturen naar info@bban.nl.