Maak kennis met de baskapel

Stoort u zich de laatste tijd steeds vaker aan het gebrek aan natuurlijk daglicht op uw zolderkamer? Dat biedt een baskapel uitkomst. Weinig natuurlijk daglicht in een ruimte kan erg vervelend zijn, zeker wanneer het bijvoorbeeld uw kantoorruimte of de studeerkamer van uw kinderen betreft. Voldoende licht, en dan met name natuurlijk daglicht, is noodzakelijk om concentratie en creativiteit te kunnen behouden. 

Bent u op zoek naar een passende oplossing om meer natuurlijk daglicht te creëren? Overweeg dan eens het laten plaatsen van een baskapel. BBAN heeft ervaring met het maken van bestektekeningen, de aannemersselectie, de kostenberekening en de digitale bouwaanvraag ondertekenen. Hierdoor lijkt een verbouwing een grote klus, maar is het uiteindelijk een zorgeloze ervaring.

Bekijk onze projecten »

Het perfectie alternatief voor de traditionele dakkapel

Bent u op zoek naar het perfecte alternatief voor de traditionele dakkapel? Zoek dan niet verder, want de baskapel is dan precies waar u naar op zoek bent. Een baskapel is een schuine opstand op het dak, waarin dakvensters worden geplaatst. Als gevolg van de schuine ligging is de lichtinval vele malen groter. 

Doorgaans denkt men dat er met de baskapel nooit zoveel ruimtewinst wordt behaald als met een traditionele dakkapel. Dit is echt niet het geval, aangezien in de meeste gevallen wel degelijk evenveel ruimtewinst wordt behaald. Wanneer u ervoor kiest om een baskapel te laten plaatsen, geeft dit uw gehele woning een upgrade.

Baskapel

De voordelen van een baskapel

Kiest u voor een baskapel, dan kiest u direct voor vele voordelen. Zo is het laten plaatsen van een baskapel in de meeste gevallen vergunningsvrij. Daarnaast biedt een baskapel een grotere lichtinval vergeleken met een traditionele dakkapel. Een baskapel is bovendien een echte meerwaarde voor uw woning en biedt tevens woongenot. Bent u een echte koukleum? Dan is het goed om te weten dat een baskapel een hoge isolatiewaarde en betere luchtcirculatie heeft. Tot slot is er ontzettend veel variatie in hoogte en breedte maten, waardoor er altijd een baskapel te vinden is voor uw specifieke wensen.

Schakel BBAN in voor het laten plaatsen van een baskapel

Wilt u graag een baskapel laten plaatsen in uw woning? Dan wilt u dit uiteraard bij voorkeur laten doen door monteurs met de nodige ervaring. Dan bent u bij BBAN aan het juiste adres. Wij bieden u een ontzettend breed netwerk aan professionals en ondersteunen u graag bij het selecteren van de meest geschikte specialist voor het laten plaatsen van een baskapel in uw woning. We werken in heel Nederland en hebben in iedere regio een aannemersselectie. Zo werken we met een betrouwbare aannemer in Haarlem, Roermond, Tilburg en bijvoorbeeld Enschede. 

Aannemer

Bovendien zullen we u ook altijd behoeden voor hoge kosten. Bij ons betaalt u nooit teveel. Ook voor het inwinnen van deskundig advies kunt u gerust bij ons aankloppen. Tijdens het eerste gesprek kunnen we u al gericht bouwadvies geven en uw wensen vertalen naar een uitvoerbaar plan.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?