Aannemer Leeuwarden

Het realiseren van een grote of kleine verbouwing of een nieuwbouw project is een lastig proces waarbij u aan veel moet denken en belangrijke beslissingen moet nemen. Zo kan een goede aannemer Leeuwarden ondersteunen in het tijdig realiseren van de benodigde materialen en het regelen van personeel. Door de grote hoeveelheid aanbieders is het niet altijd makkelijk de juiste partij te kiezen. U wilt natuurlijk dat de aannemer Leeuwarden en de inwoners helpt met kwalitatief hoogwaardige diensten, maar wilt ook niet te veel betalen voor de diensten. Om het selectieproces eenvoudiger te maken kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van de BBAN Groep.

Gebruik de kennis en ervaring van de BBAN Groep

De BBAN Groep helpt al jaren particulieren en MKB bij het realiseren van verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Wij informeren u welke aannemer Leeuwarden goed en tegen een eerlijke prijs kan helpen, regelen voor u de benodigde vergunningen of kunnen u helpen de afspraken met de betrokken partijen helder op papier te krijgen. De BBAN Groep kan dus niet als aannemer Leeuwarden helpen, maar geeft onafhankelijk advies bij het selecteren van de juiste partij.
Deze werkwijze zorgt er niet alleen voor dat u op een prettige manier kunt kiezen voor de juiste samenwerkingspartner, maar kan u ook veel geld besparen. Doordat wij goed weten op welk moment en op welke manier wij offertes moeten opvragen en vaak al eerder samen hebben gewerkt met de diverse partijen kan dit tot wel 20% besparen. Kortom heeft u het geld dat u betaalt voor de diensten van de BBAN Groep snel weer terugverdient met de besparingen die wij voor u realiseren op andere onderdelen.

Bekijk onze projecten »

Alleen het regelen van de aannemer Leeuwarden of volledig verzorgd?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om ons alleen in te schakelen bij het selecteren van een geschikt aannemersbedrijf waarbij de aannemer Leeuwarden en de inwoners op een goede en eerlijke manier voorziet van de diensten. Ook kunnen wij u echter gedurende het gehele proces blijven ondersteunen middels onze BBAN methode. Hierbij begeleiden wij de Bouwaanvraag, het Bouwbestek, de Aannemersselectie en ontvangt u Nazorg. Zo heeft u gedurende de gehele bouw- of verbouwperiode geen omkijken naar het managen van de diverse onderdelen in het proces. Waar u ook voor kiest, of het nu een volledig pakket of één van de onderdelen is, wij vinden het van groot belang om op een transparante manier met onze klanten communiceren, wat maakt dat al vele mensen voor u positieve ervaringen hebben opgedaan met onze diensten en wij al vele projecten hebben mogen begeleiden.

Contact met onze experts

Heeft u vragen over hoe wij ondersteunen bij het vinden van een bedrijf waarbij de aannemer Leeuwarden echt ondersteunt en waarvoor u niet te veel betaalt? Wilt u meer weten over onze andere diensten of de mogelijkheden? Of wilt u weten wat onze werkzaamheden in uw specifieke geval zullen gaan kosten? Neem dan gerust contact met ons op door uw vraag te mailen naar info@bban.nl of door te bellen naar 033 – 456 31 95.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?
Powered by