Ziet u ook door de bomen het elektra bos niet meer? Kom naar Volendam!

Smit Elektra opent haar nieuwe belevingscentrum

Een jaar nadat we de stap hebben gezet naar ons nieuwe hoofdkantoor
is nu onze nieuwste aanwinst geopend; een modern en duurzaam ingerichte belevingsruimte waarin we onze klanten kunnen ontvangen en kennis laten maken met al het comfort wat Smit Elektra biedt.

Het is toch veel fijner om in een huiselijke sfeer dan in een holle winkel te ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van techniek? Behaaglijk, zonder van de bank af te hoeven komen bedient u eenvoudig het licht zoals u het wilt hebben en de muziek die u wilt horen op dat moment. Vers kopje koffie erbij? 

Wij nodigen u uit in ons gloednieuwe belevingscentrum om kennis te maken met het comfort dat we bieden op het gebied van techniek. 
Een maximale beleving vanuit deze warme, rustige ruimte waarin we de tijd nemen om te luisteren, advies te geven en u de nieuwste snufjes te laten ervaren. 

Een verlichtingsplan voor een optimaal gebruik van uw lampen in huis bijvoorbeeld, heeft u daar wel eens aan gedacht? Waarbij de ene hoek sfeervol wordt, de lees-hoek praktisch licht krijgt en boven de eettafel kunnen de lampen dimmen. Te bedienen met de telefoon, of met een vernuftig schakelaar-systeem. 

Ook kunt u in deze ruimte de licht- en muziekmogelijkheden uitproberen zoals u het thuis later terugziet en -hoort. Ervaar de luxe door de bediening via een bijvoorbeeld een app. Wij staan klaar om het allemaal uit te leggen. 

Maar wij doen nog veel meer. We geven ook demonstraties over het beveiligen van uw huis. Bedrijfspanden en scholen kunnen wij monitoren door een goed doordacht plan, waarbij een samenspel plaatsvindt tussen het alarmsysteem, slimme camera’s en toegangscontrole. 

En wist u dat onze 24/7 service- en onderhoudsafdeling dag en nacht klaar staat om u van dienst te zijn bij storingen, het jaarlijkse onderhoud of de benodigde keuringen?

Alles onder een dak dus. Korte lijntjes, persoonlijk contact. 
Graag ontmoeten wij u om alle mogelijkheden te laten zien. Neem ook gerust een kijkje op onze site: www.smitelektra.nl. Of neem contact op.

Advertenties

Niemand leest nog (website)teksten. EVA maakt animatie explainer video’s vanaf € 295,-.
Iets voor jouw bedrijf?
www.explainer-video.agency/nl

Kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties.
www.bergpaviljoen.nl

Golfclub Hoogland Amersfoort, een prima locatie voor uw zakelijke afspraak.
www.gcha.nl

Een multidisciplinair team met expertise op het gebied van bouwkunde, – fysica, constructie, projectmanagement en technisch tekenen.
www.bovaco.net

Jou eigentijdse dress- en/of  sophisticated casual maatshirts voor persoonlijk of representatief gebruik.
www.theshirtkitchen.com

Samen creëren we een unieke, waardevolle plek voor werk, leren en ontmoeten. Een fijne omgeving waar je het DNA ervaart en voelt.
www.aleacompany.nl

Geeft inzicht in het ecologisch effect van uw project.
www.ecofect.nl

De grootste en oudste bedrijfsmakelaar van de regio Amersfoort. Bel naar 033-4550705 of ga naar www.commavastgoed.nl

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.