Zakelijk Vastgoed

Zakelijk vastgoed verbouwen of nieuw laten bouwen is een grote klus, waarbij veel geregeld moet worden en belangrijke keuzes worden gemaakt. De specialistische kennis die hierbij gewenst of zelfs noodzakelijk is heeft niet iedere ondernemer in huis en daarom kunnen deze projecten erg tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Juist doordat het van belang is om het bouwen en verbouwen van zakelijk vastgoed op een snelle en efficiënte manier vorm te geven en hierbij geen fouten gemaakt mogen worden is het verstandig een bouwbegeleider in te schakelen die u op een onafhankelijke manier kan helpen bij het bewaken van planningen, maar ook kan ondersteunen in bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen en het maken van keuzes tussen samenwerkingspartners. Met BBAN als bouwbegeleider bent u verzekerd van een prettig en zorgeloos project.

Zakelijk vastgoed (ver)bouwen

Wanneer u zakelijk vastgoed gaat (ver)bouwen zijn er veel aspecten waar u aan moet denken. Vergunningen, aannemers, tijdsplanning en financiën zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Tijdens dit proces kan het daardoor lastig worden overzicht te bewaren en alles binnen afzienbare tijd te realiseren.

Als ondernemer bent u meestal zelf niet thuis in de wereld van de bouw, waardoor alle aspecten nieuw zijn en u de expertise mist om snel te kunnen reageren en zorgeloos goede keuzes te kunnen maken. Een bouwbegeleider van BBAN heeft dan de jarenlange ervaring waardoor u snel de beste keuzes kunt maken en u zelfs ook vaak veel geld bespaart. Wij helpen u graag met het vergelijken van offertes, het aanvragen van vergunningen en alle andere zaken rondom het bouwen of verbouwen van zakelijk vastgoed. Twijfelt u of bouwbegeleiding in uw situatie een goede keuze is? Doe dan onze snelle en eenvoudige online bouwbegeleiding check zodat wij u hierin kunnen adviseren.

Bekijk onze projecten »

Het werk van BBAN

BBAN is al jarenlang actief in het begeleiden van diverse bouwprojecten. Naast onze particuliere markt zijn wij ons nu ook gaan specialiseren in zakelijk vastgoed en de specifieke kenmerken die deze markt met zich meebrengt. Doordat wij in het verleden al vele projecten hebben mogen doen voor eerdere klanten hebben onze medewerkers veel kennis en ervaring die ze in toekomstige projecten meedragen, zodat in iedere situatie snel de juist actie kan worden ondernomen of de goede keuze kan worden gemaakt. BBAN ondersteunt bij bouwaanvragen, bouwbestek, aannemersselectie en biedt nazorg. Wij kunnen u zodoende volledig ondersteunen tijdens het hele proces, maar kunnen ook tijdens diverse onderdelen u adviseren en ondersteunen. Wanneer u zakelijk vastgoed gaat (ver)bouwen bent u dus bij ons altijd aan het juiste adres. U krijgt kwaliteitsservice en betaalt altijd een vooraf afgesproken bedrag voor onze diensten, zodat u achteraf geen onaangename verrassingen krijgt.

 

Meer over BBAN en onze begeleiding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer u zakelijk vastgoed gaat (ver)bouwen? Dan helpen onze specialisten u graag met het antwoord op alle vragen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@bban.nl, maar natuurlijk kunt u ons ook persoonlijk spreken wanneer u belt naar 033 – 456 31 95. Samen met de klant werken wij toe naar een zorgeloos project en een mooi eindresultaat.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?