Verbouwing woonhuis

De verbouwing van een woonhuis is iets dat u waarschijnlijk maar één keer, of hooguit twee keer in uw leven doet. Verbouwen is een flinke klus, waar meer bij komt kijken dan menigeen denkt. Het droomhuis dat u in gedachten heeft, staan er namelijk niet zomaar. Het is daarom verstandig om goed voorbereid aan de slag te gaan. Direct de sloophamer hanteren is bijvoorbeeld niet zo handig!

BBAN bouwbegeleiding helpt u op weg, ook bij de verbouwing van uw woonhuis. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en kunnen inmiddels rekenen op een trouwe, zeer tevreden klantenkring. Met gepaste trots kunnen we stellen dat we langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Door goede, gerichte en betaalbare diensten te bieden.

Bekijk onze projecten »

Huis verbouwen, waar beginnen?

Bij de verbouwing van uw woonhuis gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Allereerst moet u helder hebben wat u precies wilt gaan aanpassen en welke budget u tot uw beschikking heeft. Maak dus een heldere planning en budgettering. We hebben in het verleden gemerkt dat bij die eerste stap vaak al obstakels uit de weg geruimd moeten worden.

BBAN helpt u stap voor stap, ook als u nog niet precies weet waar u moet beginnen met de verbouwing van uw woonhuis. Uit ervaring weten we waar u op moet letten. Ook helpen we u, waar mogelijk, met het beperken van de kosten. Als u helder voor ogen heeft wat er moet gebeuren en wat dat mag kosten, gaan we concreet aan de slag. We kijken naar eventuele aannemers, bouwpartijen en zorgen voor een gestroomlijnd proces.

Kosten van huis verbouwen

De verbouwing van een woonhuis is vaak een forse investering, daar valt niet aan te ontkomen. De kosten voor planning, materiaal en mankracht zijn nu eenmaal niet gering. Het is daarom ook niet altijd even gemakkelijk om de kosten in de hand te houden. Tijdens de verbouwing van uw woonhuis kunt u voor onverwachte extra kosten komen te staan. Dat gebeurt, het is zogezegd part of the game.

Toch kunt u op voorhand het een en ander doen om ervoor te zorgen dat de kosten voor het verbouwen van uw huis niet uit de hand lopen. Maak een duidelijke begroting, met eventuele marges. Ook hierbij zijn de specialisten en experts van BBAN u graag van dienst. Wij kunnen u helpen met het doen van een reële schatting, zodat de kosten voor de verbouwing van uw woonhuis niet uit de hand lopen.

Kosten verbouwing woonhuis berekenen

Wilt u gaan verbouwen, maar heeft u nog geen idee waar u rekening mee moet houden qua kosten? Maak dan gebruik van onze bouwcalculator. Deze handige tool geeft u alvast een ruwe schatting van de kosten voor de verbouwing van uw woonhuis. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met de grootte van uw woning en uw plannen. Probeer het zelf eens!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.