Monument Management

Wilt u een monument aankopen of twijfelt u over de conditie van uw monument? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor aanpassingen of verduurzaming van uw woning? Onze Quick Scan geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze antwoord op deze vragen. Uw monumentaal gebouw is in een volkomen andere periode gebouwd met andere bouwtechnieken en materialen. Het gevolg hiervan is dat niet zomaar alles vervangen kan of mag worden, omdat anders de monumentale waarde van het pand verloren kan gaan en er wellicht ernstige schade wordt toegebracht. Door een zorgvuldige aanpak kan een monument meestal prima aan uw wensen voldoen maar dit vergt kennis, expertise en vakmanschap.
 
Wilt u meer weten over het mogelijkheden voor aanpassingen van uw monumentale pand? Vul uw contactgegevens in* en download onze special Monument Management!
 
* Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, anders zullen wij naar verloop van tijd contact met uw opnemen.

Download de special

Vul onderstaande gegevens in om de special te downloaden.

Special download form
Voornaam
Achternaam

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?