BBAN echt onafhankelijk

Margret Kruithof: In het kader van mijn vakgebied (juridische bijstand) schakel ik vaak de BBAN in als onafhankelijke deskundige. BBAN schrijft in die hoedanigheid rapportages die ik gebruik in het kader van bijvoorbeeld een bindend advies. Wat mij opvalt, is de grote mate van deskundigheid. Of het nou gaat om een vloerverwarming of een dakkapel, de aan BBAN verbonden deskundigen weten hier alles van en verstaan hun vak. De absolute meerwaarde is hierbij dat BBAN echt onafhankelijk is. De deskundigen schrijven niet mee met de wens van de opdrachtgever, maar stellen kritische vragen en laten zich niet door partijen beïnvloeden. Hierdoor heeft een rapport van BBAN echt toegevoegde waarde. Bovendien werkt BBAN snel, met goede tarieven en in begrijpelijke taal. De rapporten van BBAN zijn ook voor leken prima te lezen. Ga zo door BBAN!

Pim Kruithof: Zoals de makelaar al zegt: BBAN (ing. René Verlaan) is een enthousiaste, ervaren en doorgewinterde mee-denker bij tal van bouwprocessen (groot en klein). Zijn organisatie met tal van specialisten staat klaar om u te ontzorgen, en dat scheelt uiteraard toch geld. Zij houden deadlines scherp in de gaten, zoeken de juiste specialist en voeren de verbouwing c.q. nieuwbouw volgens een strak bouwproces (o.a. regie functie) tot in de puntjes uit. U heeft dan geen zorgen en weet ook zeker dat alles correct wordt uitgevoerd. Inmiddels heeft René en zijn team tal van projecten gedaan. Heeft u plannen?Praten kan altijd!

U zult verrast staan van de kennis en de oplossingen die zij bieden, zodat uw dromen v.w.b. onroerend goed ook daadwerkelijk uitkomen. Tijdens mijn actieve loopbaan als accountant manager MKB (financiële sector) kwam ik hem vaak tegen bij allerlei projecten. Zijn enthousiasme is gewoon aanstekelijk, maar hij is zeker ook een realist.

Margret & Pim Kruithof - Kruithof Makelaardij

Beoordeling:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.