Verbouwing vrijstaande semi-bungalow te Bosch en Duin

Het resultaat:

Voor een particuliere opdrachtgever begeleid de BBAN Groep momenteel een grote verbouwing van een vrijstaande semi-bungalow in het midden van het land. De woning is lommerrijk gelegen op een groot perceel en heeft een mooie achtertuin. Samen met onze architecte Erika Lopulalan is in nauw overleg met opdrachtgever een ontwerp gemaakt met veel glas waardoor zowel op de verdieping als op de begane grond mooi uitzicht op de achtertuin is. Om het zicht op de tuin zo min mogelijk te beperken is gekozen voor zwart, matte stalen gevelpuien met ranke profilering van de stijlen. De woning gaat er ook qua volume flink op vooruit door een uitbouw van 55 m2 en een heel breed dakkapel van bijna 12 meter breed.

Naast bovengenoemde esthetische aanpassingen is het ook een uitdaging om deze woning uit de 60’er jaren energetisch zodanig te verbeteren dat het een energiezuinige en comfortabele woning wordt. Hiertoe is met onze ketenpartners Cevesin en Comfort Company een plan gemaakt waarbij duurzame installaties en isolatievoorzieningen in het ontwerp zijn geïntegreerd”.    

De indeling van de woning was erg “hokkerig”. Om de ruimtes binnen groter te maken en om de grote uitbouw maximaal met het bestaande woonhuis te integreren zijn samen met onze constructeur Enrico Horst constructies bedacht en doorberekend om dit daadwerkelijk te kunnen realiseren.   

Het werk loopt volgens planning en zal naar verwachting eind juli 2020 worden opgeleverd.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?