Interne verbouwing te Amsterdam

Het resultaat:

In opdracht van de familie in 2008 hebben wij na het ontwerp en de indiening bij de Gemeente de technische omschrijving gemaakt voor een correcte en marktconforme uitbesteding van de interne verbouwing met achteruitbouw.
Tevens heeft de opdrachtgever met de architect een fantastische (afzink)kelder bedacht in de tuin, welke wij tevens meenamen bij de uitbesteding.

Door onduidelijkheden tijdens de aanvraagprocedure van de Gemeente duurde de uiteindelijke afgifte van de bouwvergunning meer dan één jaar, waarna de omwonenden, terecht, kritische kanttekeningen zetten.

Dit proces en tijdens de uitvoering heeft de nodige hoofdbrekens gekost van alle partijen, maar uiteindelijk kon de achteruitbouw over de tuinkelder gemaakt worden in het voorjaar van 2011.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?