Interne renovatie kantoor te Almere

Het resultaat:

Voor een toonaangevend bedrijf in de affiliate marketing verzorgen wij de bouwbegeleiding waarbij 3 leegstaande verdiepingen (totaal 1500 m2) van hun huidige kantoorpand worden verbouwd, tot hoogwaardige kantoren met restaurant, een grootkeuken, presentatieruimte, diverse kantoren, toiletruimtes en een receptie. Inmiddels is de vloerverwarming en zijn de afwerkvloeren aangebracht en is de aannemer bezig met het aanbrengen van de houtskeletwanden. Op de betreffende verdiepingen komt een gecombineerde warmte-, koel- en ventilatiesysteem. De uitdaging is om de systeemplafonds zo hoog mogelijk te maken in combinatie met deze installatie.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?