De kosten voor het bouwen van een geïsoleerde loods

De kosten voor het bouwen van een geïsoleerde loods zijn afhankelijk van een aantal extra zaken. De keuzes die u maakt voor en tijdens het bouwproces zijn van invloed op het totale kostenplaatje. Vooraf kunt in het ontwerp een aantal zaken opnemen waarbij u snel tot een schatting kunt komen. Om tot een kostenplaatje te komen van een geïsoleerde loods zult veel vraagstukken mee moeten nemen in het ontwerp. BBAN helpt u graag met het opstellen van het ontwerp.

Bekijk onze projecten »

Bouwplan van een geïsoleerde loods en de kosten

Het geven van een eenduidig antwoord is dus helaas niet mogelijk. De keuzes binnen het ontwerp en bouwplan bepalen de kosten van de geïsoleerde loods. Als u de kosten van de loods berekend heeft, kunt u daar een bepaald percentage bij optellen voor de isolatie. Wat u eerst zou moeten uitrekenen zijn de afmetingen van de loods. De kosten voor het bouwen van een loods zijn ook afhankelijk van het aantal m2. De grootte bepaalt welke bouwmaterialen er moeten worden gebruikt. 

De materialen bij een grotere loods zijn vaak duurder, maar het totale bedrag zal voordeliger zijn. U zult ook keuzes maken bij het uitzoeken van materialen die u gebruikt voor de wandbekleding, dakbekleding, fundering en de ondergrond. Bij een loods op veengrond zult u wellicht voor houten of betonnen palen gaan waarbij in een ander geval platen afdoende zijn. Dit is van grote invloed op de totale prijs. 

Een andere prijsbepalende factor is de inrichting zelf, bouwt u een kale loods of wilt u een kantoor? Dit zal anders geïsoleerd moeten worden. Een basisisolatie is zeker goedkoper dan een loods die verwarmd moet worden. Wilt u het kantoor of een andere ruimte verwarmen dan zullen er andere materialen gebruikt worden. Goede isolatie houdt de verwarmde ruimte warm en de kou buiten. Hier komt zeker het een en ander bij kijken.

Geisoleerde loods bouwen kosten

BBAN helpt u bij het bouwproces

Afhankelijk van de beslissing of u de loods zelf bouwt of laat bouwen rekent u daar montage en overheadkosten bij. Veel verschillende bedrijven kunnen u helpen met het bouwen van een geïsoleerde loods. Waarbij er veel komt kijken bij het bouwen van een geïsoleerde loods kan dit een goede optie zijn. Goede bedrijven kunnen tevens meedenken en kosten besparen op langer termijn. Tussen al deze bedrijven kan het lastig zijn om een professioneel en voordelig bedrijf te vinden. BBAN helpt u graag met het zoeken. Wij hebben een breed netwerk van bedrijven en professionals. Bij ons kunt u rekenen op jarenlange ervaring. Dit zal resulteren in duidelijke prijsafspraken en een hoge bouwkwaliteit.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.