Meestgestelde vragen

BBAN kan u alle zorgen rondom uw verbouwing uit handen nemen. Verbouwingen zijn soms net als de choreografie van een dans: alle betrokkenen (aannemer, loodgieter, elektricien maar ook: de architect, toeleveranciers etc. etc.) moeten op het juiste moment de juiste werkzaamheden uitvoeren tegen de afgesproken kosten binnen de afgesproken termijn én tegen de hoogst haalbare kwaliteit. De BBAN heeft een aantal goede “choreografen” in het team, de bouwbegeleiders. Zij zien erop toe dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen zonder dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

De ervaring leert dat u met een BBAN bouwbegeleider vaak juist goedkoper uit bent. Aangezien de bouwbegeleider bijvoorbeeld de afgesproken werkzaamheden in de gaten houdt loopt u minder kans op uitloop in tijd en kosten van uw bouwproject. Goede bouwbegeleiding kan per saldo wel 10- tot 15% kostenbesparingen opleveren. Eerlijke adviezen, aansturen van de bouwers en het aangeven van (on)mogelijkheden rondom uw project maken dat de stress rondom het realiseren van uw bouwproject aanzienlijk afnemen!

Wanneer u zelf een grondige kennis heeft van alle aspecten van de bouw en het leuk vindt om als spin in het web zelf uw bouwproject te begeleiden, dan heeft u BBAN waarschijnlijk niet nodig. Maar wanneer u niet heel veel ervaring hebt in de begeleiding van een (ver)bouwtraject is het goed om de hulp van de experts van BBAN in te roepen. Uw (ver)bouwproject hoeft echt geen miljoenenproject te zijn om van de voordelen van bouwbegeleiding te profiteren. Al vanaf een bouwsom van € 50.000,- is het financieel rendabel om met BBAN in zee te gaan.

Wij durven onze handen in het vuur te steken voor onze ketenpartners. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd en staan in hun eigen regio hoog aangeschreven. Wij hebben een relatie met de partners en kennen hun werkwijzen. En mocht er onverhoopt toch een keertje iets misgaan? Dan loopt BBAN niet weg voor haar verantwoordelijkheid, maar werken wij samen met u aan een voor alle partijen bevredigende oplossing. Ontzorgen is ons handelsmerk!

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?