Bouwen, wat komt er bij kijken?

Bouwen is een activiteit met veel te doorlopen fases en waarbij u te maken krijgt met diverse partijen. We zetten hier kort e.e.a. op een rij om u een beetje beeld te geven wat er bij komt kijken en waarom het goed is dat de experts van BBAN u terzijde kunnen staan.

Nieuw/verbouw levert meestal het meest complexe proces op. Van idee tot tekening, bestemmingsplan tot bouwvergunning, van bouwkavel tot gebouw; er zijn veel stadia te doorlopen. Hierbij krijgt u te maken met de zoektocht naar een architect en/of bouwkundig tekenbureau, aannemer, bouwbedrijf en installateur. BBAN bouwbegeleiding gidst u hier doorheen, met veel minder (keuze)stress, méér zekerheid en lagere kosten voor hetzelfde, of zelfs een beter, resultaat!

Bouwen of verbouwen? Met het inhuren van BBAN, om dit te begeleiden, bent u over-all gegarandeerd goedkoper uit dan wanneer u dit zelf regelt: met mínder zorgen en méér zekerheid over tijd en kwaliteit van oplevering van uw bouwproject. BBAN staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Met onze BBAN-methode kunt u via een transparant proces bouwbegeleiding krijgen voor het geheel, maar ook delen van het project. Wij ondersteunen graag uw (ver)bouwplannen.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?