Aannemers Drenthe

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen moet u aan vele zaken denken. Zo kunnen door goede planningsvaardigheden, de benodigde connecties en heldere communicatie aannemers Drenthe en de inwoners hiervan ondersteunen bij hun verbouwing of nieuwbouwproject en kan het ook zijn dat u ondersteuning wilt bij het aanvragen van een bouwvergunning. Bij de BBAN Groep vindt u ondersteuning in uw bouwproces van het begin tot het einde. Wij helpen u het juiste aannemersbedrijf te kiezen, zodat uw aannemers Drenthe en de inwoners ook echt ondersteunen tegen een eerlijke prijs en kunnen ook vele andere diensten voor u verlenen. Wilt u het totaal plaatje geregeld hebben door de BBAN Groep of wilt bij slechts enkele onderdelen ondersteuning? Bij ons is alles mogelijk.

Hoe kiest u uit aannemers in Drenthe?

Een omgevingsvergunning aanvragen kunt u doen bij uw gemeente. Dat is op zichzelf eenvoudig, maar gemeentes hanteren strenge eisen. Om precies te weten waar u aan moet voldoen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, kunt u terecht bij de specialisten van BBAN. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Honderden tevreden klanten gingen u al voor.

Bekijk onze projecten »

Wij werken daarbij niet samen met de aannemers in Drenthe, maar zijn onafhankelijk en kijken naar de beste samenwerkingspartner voor u. Zo bent u er zeker van dat u het geld dat u voor onze diensten betaalt zeker weer terugverdient met de lagere kosten die u maakt op andere diensten.

Bouwbegeleiding van A tot Z. Dat is onze BBAN Methode

De BBAN methodiek bestaat uit Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Wanneer u dus alleen wilt weten welke aannemers Drenthe en de inwoners tegen een eerlijke prijs kunnen helpen maakt u slechts gebruik van de A uit onze methode. Natuurlijk is dat mogelijk, maar ook de andere aspecten kunnen wij indien gewenst aan onze werkzaamheden toevoegen.

Wij verzorgen dus niet alleen hulp bij het vinden van de juiste en eerlijke aannemers die Drenthe en de inwoners kunnen helpen, maar kunnen daarnaast het hele proces op een transparante manier met u doorlopen. Dit doen wij niet alleen in Drenthe, maar door het hele land en voor zowel particulieren als MKB. Bekijk enkele van onze vele projecten op de website.

Uw proces, uw keuzes.

Aannemer

Natuurlijk is ieder proces verschillend en daarom werken wij ook niet samen met bedrijven, maar kijken wij naar unieke voor- en nadelen die passen bij uw wensen en eisen. De werkzaamheden die de aannemers Drenthe en de inwoners te bieden hebben verschillen immers per bedrijf en zullen ook diverse prijzen hebben. Wij kijken graag geheel vrijblijvend samen met u naar uw wensen en de manier waarop wij u kunnen ondersteunen wanneer u belt naar 033 – 456 31 95 of mailt naar info@bban.nl.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?