Aannemer Amsterdam

Als u gaat bouwen, uitbreiden of verbouwen is het van groot belang om de juiste aannemer te kiezen. U zal namelijk niet de eerste zijn die bij een verkeerde keuze wordt geconfronteerd met niet nagekomen afspraken, een veel te late oplevering of een aannemer die failliet gaat. Bouwbegeleidingsbureau BBAN helpt u met het vinden van de juiste partij in en rond Amsterdam.

Het vinden en aanvragen bij de juiste aannemer op het juiste moment, kan u op veel gebieden heel wat schelen. Wat te denken van een prijsvoordeel van 20%, enkel en alleen door de juiste stukken aan te leveren bij de aannemer? 

Aannemer Amsterdam

BBAN helpt u met het verzamelen en structureren van de benodigde informatie, zodat de aannemer daar geen omkijken meer naar heeft. Zo heeft u de eerste kostenbesparing al binnen!

Bekijk onze projecten »

Besparen op een aannemer in Amsterdam

Het voordeel van een aannemer in de arm nemen via BBAN, is dat wij transparant opereren. Dat wil zeggen dat we geen voorafspraken maken. Wanneer wij een aannemer in Amsterdam vinden voor de laagste prijs, dan betaalt u ook écht de laagste prijs. Geen handjeklap, geen gesjoemel, maar gewoon de beste prijs voor uw specifieke bouwplannen. Wij helpen u met het selecteren, aanvragen en vergelijken van offertes.

Bijkomend voordeel is dat wij de geselecteerde aannemer erop kunnen aanspreken, mocht er binnen het bouwproces iets niet geheel naar wens verlopen. Bij een slechte oplevering of niet nagekomen afspraken, zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost. Tijdens de bouw zelf zorgt BBAN voor een pro-actieve begeleiding, zodat we de vinger aan de pols kunnen houden. We nemen u alle communicatie, administratie en aansturing met betrekking tot het bouwproces uit handen.

Naast de eerder genoemde services, brengt BBAN ook gunningadvies uit en kunnen we voor u onderhandelen met hoofdaannemers, leveranciers en onderaannemers in Amsterdam. Daarnaast zorgen we voor het vastleggen van opdrachten aan leveranciers en onderaannemers. Uiteraard is er ook controle van de overeenkomst met de hoofdaannemer en/of de onderaannemers in Amsterdam.

Alles in 1 hulp bij verbouwen in Amsterdam

BBAN staat u desgevraagd ook bij tijdens andere fases binnen het bouwproces. Denk hierbij aan de bouwaanvraag, die bij de gemeente moet worden gedaan naar aanleiding van uw bouwplannen. Daarbij is ook het bouwbestek van belang. Hierin worden alle technische specificaties en algemene bepalingen met betrekking tot uw project omschreven.
Aannemer
Last but not least helpen wij ook met de nazorg. Wij controleren – tot op de bouwplaats zelf – of er wordt voldaan aan uw totale wensenpakket. Zo bent u verzekerd van een perfecte oplevering door uw aannemer in Amsterdam, zonder dat u zich daar zelf om hoeft te bekommeren! Meer weten? Bel ons op 033 – 456 31 95, of stuur een e-mail: info@bban.nl.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?