• Of bekijk onze:

Alex de Leeuw

Adviseur: Lichtontwerp

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • lichtplan/schetsvoorstel (het praatplaatje, waar het puur gaat over waar wat voor soort licht/armaturen)
 • engineering technisch (de technische haalbaarheid van het plan, inbouw 1e fase)
 • lichtplan bestek technisch (het hele plan overdraagbaar, incl. schakelletters, aansluitwaardes, dimtypes e.d.)
 • overdracht (een eerste doorloop met aannemer en installateur)
 • begeleiding (aansturing en controle op locatie)

Werkervaring:
Sinds 1990 interieurbouwer met een zwak voor licht. Vanaf 1995 alleen maar licht, gebruikmakend van alle denkbare licht fabrikanten en ontwerpers. Samenwerking met diverse toonaangevende architecten en opgenomen in verschillende enthousiaste bouwteams.

Arjan Arts

Adviseur: Interieur design

Geheel Nederland en EU
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

• Het ontwerpen van Interieurs door middel van handgeschetste en digitale 2D visualisaties
• Het creëren van fotorealistische 3D visualisaties
• Ontwerpen van een lichtplan en indien gewenst een domoticaplan
• Materialisering en kleurbepaling voor elke ruimte
• Begeleiding bij de realisatie van concept tot oplevering (turn-key mogelijkheid)
• Maatwerk productontwerp uitgewerkt in technische tekeningen
• Afstyling die zeer bepalend is voor de kwaliteit van het eindresultaat

Werkervaring:

C’avante is een interieurontwerpbureau dat zich nationaal en internationaal richt op het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs voor particuliere woningen zoals villa’s, penthouses, appartementen, lofts, second homes en daarnaast ook voor hotels, restaurants en boardrooms. Wij begeleiden klanten vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering van hun droominterieur.
Door samen met de klant en de architect of bouwkundige in een vroeg stadium van het (ver)bouwproces de juiste keuzes te maken, komen we voor zowel het interieur als het exterieur tot het mooiste en meest stijlvolle resultaat.

C’avante zorgt voor een gedetailleerd plan, bewaakt de voortgang en begroting en staat voor een vlekkeloze uitvoering en heldere communicatie. Wij vinden het zeer belangrijk om afspraken na te komen, secuur en discreet te werk te gaan en continu te monitoren hoe de uitvoering verloopt om ervoor te zorgen dat het ontwerp op de juiste manier wordt uitgevoerd en het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Arjan Valk

Architect

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Het ontwerpen en technisch uitwerken van de nieuwbouw of verbouwing van woningen, inclusief keukens, haarden en sanitaire ruimten
 • Het ontwerpen en technisch uitwerken van appartementengebouwen, kantoren en kerken

Werkervaring:

Arjan Valk is opgegroeid met Architectuur en Bouwen. In 1995 zette hij het door zijn vader opgerichte architectenbureau voort. Arjan Valk staat voor kwaliteit: elk ontwerp ontstaat vanuit passie voor het vak. Met kennis, creativiteit en persoonlijke aandacht realiseert Arjan ideeën en wensen. Kenmerkend voor de werkwijze is de balans tussen Bouwen en Architectuur: niet alleen mooie plaatjes maar ook een gedetailleerde uitwerking en daardoor een perfecte realisatie.

 

Arno van den Beld

Adviseur: Bouwkundig tekenaar

Utrecht
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Bouwkundig tekenaar

Werkervaring:
Sinds 2012 heb ik mijn eigen tekenbureau.
Bouwkundig Ontwerp en Tekenbureau Van den Beld richt zich op zowel de particuliere- als zakelijke klant. Van het eerste ontwerp, verzorgen aanvraag omgevingsvergunning, tot en met werktekeningen voor op de bouwplaats.
Tevens het uitwerken van (prefab)betonconstructies verricht ik met grote regelmaat.

Chris Lagerweij

Adviseur

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de utiliteit- en woningbouw. Onze opdrachtgevers zijn hotels, restaurants, productiebedrijven, (gemeentelijke) overheden, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Dit doen wij sinds 1960.

Specialisatie:

 • Zorgsystemen
 • Domotica
 • Laadpunten elektrische auto’s
 • Inspectie, service en onderhoud

Dionne Neilen

Adviseur

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Integrale advisering op het overlappende gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid.
 • Concrete adviezen, meedenken in alle fasen van het ontwerp- en bouwproces
 • Zowel berekeningen als metingen

Werkzaamheden:

PhysiBuild is een onafhankelijk adviesbureau dat veelzijdig is met advisering, metingen en berekeningen op het vakgebied van de akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid.

 • Projectadvisering (SO, VO, DO, Bestek, Uitvoering) op het gebied van akoestiek, bouwfysica en brandveiligheid (kantoor, MFA, school, sporthal, theater, woning).
 • Akoestische metingen (nagalmtijd, interne geluidisolatie, geluidwering gevel, inclusief opleveringsmetingen)
 • Akoestische berekeningen (nagalmtijd, geluidwering gevel, geluidbelasting op gevel tgv rail- en wegverkeer en industrielawaai (Wet Geluidhinder), geluid naar omgeving (Activiteitenbesluit)).
 • Toetsen van ontwerpen in kader van Bouwbesluit en overige geldende normen (wet Geluidhinder, Activiteitenbesluit, lokale regelgeving).
 • Brandveiligheid: bouwbesluittoetsing, advisering grote brandcompartimenten, controle bestaande bouw.
 • Bouwfysische berekeningen (koudebrug, daglicht incl. gelijkwaardigheidsstudies middels Radiance), ventilatie, EPG, Rc-waarde)
 • Bouwfysische metingen (Infrarood-thermografie, temperatuur- en relatieve vochtigheid)

TIP: zo vroeg mogelijk in het ontwerptraject inschakelen, voorkomt aanpassingen in het ontwerp in latere fasen, en werkt kostenverlagend door integratie voorzieningen in het ontwerp i.p.v. oplossen van problemen achteraf na oplevering.

Dirk Klaver

Architect

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:
. Woningbouw
. Gezondheidszorg
. Bedrijfsgebouwen
. Herbestemming van gebouwen

Werkervaring:
Onder het motto ‘met mensen voor mensen’ bedienen we al meer dan 25 jaar particulier, MKB en zorg.
Alles wat aandacht krijgt, groeit en wordt mooier. Dat is in essentie architectuur. Het begint met een goed planconcept en vergezeld van goede adviezen op basis van kennis leidt dat uiteindelijk tot een plek, een thuis, om te wonen, te werken en te leven.
In de interactie met de klant ontstaat het surplus, in de interactie van het team ontstaat de kwaliteit van bouwen. Met een rugzak vol kennis zijn we niet voor één gat te vangen, eindeloos vindingrijk.

Gert Stroeve

Adviseur: Calculatie/Kostendeskundige

Utrecht
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • ramingen en begrotingen

Werkervaring:
Het maken van kostenramingen en inschrijfbegrotingen van diverse soorten nieuwbouwprojecten. Bij voorkeur projecten waarbij meedenken over haalbaarheid en maakbaarheid een must is. Afhankelijk van de fase van ontwikkeling kan een raming of begroting gemaakt worden.

Hans Hansma

Adviseur: Bestekschrijver

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Advisering in en het schrijven van Stabu-bestekboeken

Werkervaring:
Wij zijn een transparant adviesbureau in bestekboeken. We geven opdrachtgevers, architecten en bouwkundige bureaus grip op complexe bouwprocessen. Heldere bouwbestekken volgens richtlijn 01 van de Bond van Nederlandse Bestekdeskundigen (BNB) in de STABU2-besteksystematiek of de STABU Bouwbreed. Dit doen we al vele jaren met succes in de B&U sector.

Hein Schilder

Adviseur: W-installatie

West-Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

Alles op het gebied van werktuigbouwkundige installaties; riolering water gas ventilatie en luchtbehandeling verwarming airconditioning duurzame technieken o.a. warmtepompen.

Werkervaring:

LDG Installatietechniek BV is eind 2003 is ontstaan vanuit de doorstart van een 20-tal geselecteerde werknemers na het faillissement van het in 1962 opgerichte Lasbo BV. LDG is een begrip in de regio. De klant, kwaliteit en service staan centraal. Wij verzorgen desgewenst het hele traject van ontwerp, uitvoering en nazorg. Hoe eerder LDG bij een project betrokken is, hoe beter. Bij technische renovaties kan LDG ook als aannemer fungeren.

LDG Installatietechniek BV is een dynamisch, efficiënt en modern installatiebedrijf voor de particuliere en de zakelijke markt met meer dan 25 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Purmerend en werken qua service en onderhoud hoofdzakelijk regionaal, maar projectmatig door heel Noord-Holland. Wij bieden de klant een totaal dienstenpakket voor het uitvoeren en coördineren van alle installatiewerken, zoals loodgieter-, verwarming-, koeling- en luchtbehandeling werkzaamheden. Bij LDG vindt u vele disciplines onder één dak waardoor de klant slechts één aanspreekpunt heeft.

Er is meer dan 50 jaar ervaring binnen LDG Installatietechniek BV aanwezig voor onze expertise.

Joris Suijkerbuijk

Adviseur: Bouwkundig tekenaar

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Ontwerpen vanaf schetsplan tot werktekening
 • Bouwtechnisch 3D-modelleren
 • Begeleiding vergunningsaanvraag
 • Bouwbesluittoetsingen
 • Bouwkundige keuringen
 • Meerjarenonderhoudsplanningen

Werkervaring:
Als bouwkundig ingenieur bij SK bouwkundig ingenieursbureau doen wij meer dan alleen het broodnodige voor de opdrachtgever. Het doel is om een wens van de opdrachtgever te verwezenlijken en proberen samen met de opdrachtgever de wensen te overtreffen. Dit doen wij door kritisch te durven kijken naar de gewenste bouwplannen en wanneer nodig dit met onze kennis bij te schaven.
Zo staan wij zowel particulieren, bedrijven als professionals bij in het ontwerpen, uitwerken, aanvragen van vergunningen en realiseren van bouwtekeningen. Doordat we dit complete plaatje kunnen aanbieden in ons 3D-model zijn wij in staat de opdrachtgever gedurende het gehele traject te begeleiden en inzicht te geven in het ontwerp. Door de vriendelijkheid van een 3D-model is het voor een particulier mogelijk om visueel te krijgen wat het eindresultaat zal zijn.

Manfred Borreman

Adviseur: Allround bouwkundige

Drente en Twente
VCA Vol, Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Bouwbegeleiding / Bouwadvies /  Bouwkostenspecialist
 • Onderhoudsplanning
 • Energiezuinig bouwen
 • Bouwtechnische keuringen

Werkervaring:
Als ervaren bouwdeskundige al meer dan 20 jaar met passie bezig voor klanten die een woning willen aankopen of verkopen of een woning willen bouwen of verbouwen. Eigenaar van Home Profs en Bouw Connect Nederland. Bouwkundig uitstekend onderlegd, ik maak mij sterk voor de realisatie van de bouw- en verbouwwensen van de klant.
Centraal in mijn werkwijze staat het ontzorgen van de klant in het totale proces van idee tot nazorg. De klant moet krijgen wat hij wenst, dat tegen een zo scherp mogelijk tarief met oog voor kwaliteit. Ik begeleid de klant vanuit een transparante positie en dat spreekt klanten aan.

René de Koning

Adviseur: E-Installatie West

Noord-Holland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Advies
 • begeleiding
 • uitvoering elektrische installaties
 • beveiligingsinstallaties.

Werkervaring:
Adviseur Elektrotechniek/BORG beveiliging
Ontwerpen, calculeren en uitvoeren van elektrische installatie vanaf 1993 en vanaf 2008 mede eigenaar Smit elektra BV.

Roland van Essen

Adviseur: W-installatie Oost

Gederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

Alles op het gebied van werktuigbouwkundige installaties.

 • riolering
 • water
 • gas
 • ventilatie
 • verwarming
 • duurzame technieken o.a. warmtepompen.

 

Werkervaring:

40 jaar ervaring in de installatie techniek.
Begonnen als leerling monteur, en opgewerkt tot directieniveau inmiddels 26 jaar eigenaar van een middelgroot installatie bedrijf.

Sander Kreijns

Architect

Geheel Nederland
Integriteitscode

Meer informatie

Verberg informatie

Specialisaties:

 • Ontwerpen van bedrijfsgebouwen (nieuwbouw en verbouwingen).
 • Ontwerpen van gebouwen in de gezondheidszorg, woning¬bouw en onderwijs.
 • Ontwerpen met BIM (Bouwkundig Informatie Model).
 • 3D visualisaties (Virtal Reality, Sketchup, Revit) van ontwerpen.

Werkervaring:
Na het afstuderen aan de TU Eindhoven in 1984 ben ik als architect werkzaam geweest bij diverse architectenbureaus waaronder 10 jaar bij Odeon Architecten in Eindhoven. Vanaf 2004 ben ik bij Topos Architectuur en Bouwkunde te Waddinxveen verantwoordelijk voor het ontwerpen van bedrijfsgebouwen en gebouwen in de gezondheidszorg, woningbouw en onderwijs en heb daarin veel ervaring en kennis opgebouwd.
Belangrijk voor mij is dat een gebouw met vakmanschap en deskundigheid ontworpen wordt. Schoonheid, regelgeving en techniek komen samen met de wensen en visies van alle betrokken partijen.
Een project is geslaagd als het positief verrast en inspireert, als het meer is dan men had verwacht.
Belangrijk is mijn grote betrokkenheid bij de opgave, de gebruikers en het proces om tot een maximaal resultaat te komen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?