Villa in Monte San Giovanni in Sabina, Rieti

585.000,00

Extra informatie

Aantal kamers

5+

Land

Italië

Staat v.d. woning

Kant & Klaar

Woonoppervlakte

250+ m2

Zwembad

Nee

Perceeloppervlakte

5000+ m2

Beschrijving:

In het hart van Sabina wordt een elegante villa met uitstekende afwerkingen en luxe details te koop aangeboden. De oplossing is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve context, omgeven door groen en met grote ruimtes. De villa, met een binnen oppervlak van ongeveer 345 vierkante meter, is verdeeld over verschillende niveaus met een privétuin van meer dan 10.000 vierkante meter met goed onderhouden ruimtes en een grote verscheidenheid aan planten en fruitbomen, die het huis omhullen en maximale privacy garanderen en onafhankelijkheid. Bestaande uit begane grond, eerste verdieping en kelder, grenst het aan een veranda met een houtoven voor aangename avonden van ontspanning. De structuur wordt gecompleteerd door een grote wijnkelder en ruimtes die als hobbyruimte kunnen worden gebruikt. Het unieke van het pand zit niet alleen in de stijl maar ook in de karakteristieke natuurlijke “truffelgrond” binnen het park die het uniek maken in zijn soort. Daar wonen is een droom die het waard is om te leven!

Voor meer informatie zie: https://www.abacoimmobiliare.com/i-425-vendita-villa-monte-san-giovanni-in-sabina/

Locatie:

Randvoorwaarden:

Over BBAN Buitenland:

De dichtstbijzijnde, van origine Nederlandse Bouwbegeleiders, zullen de BBAN klant begeleiden met hun (ver)bouwplannen in het buitenland. Uiteraard dit in nauw overleg met de beschikbare specialisaties van de BBAN organisatie in Nederland.

Hoewel hulp bij een aankoop van een woning in het buitenland al verstandig kan zijn, is dat bij verbouwingen zeker! Projectmatige aanpak, intensief contact met leveranciers en toezicht op de uitvoering zijn essentieel. Wilt u met een gerust hart uw 2e huis verbouwen, met BBAN wordt u persoonlijk ontzorgd en uw investering behartigd.

U kunt denken aan:

  • Aankoop begeleiding
  • Bouwplannen
  • Adviezen
  • Supervisie
  • Hands on mentaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Beheer van uw vastgoed
  • Goede communicatie

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.