BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Strakke Stijlhuis Woningen

 

Stijlhuis in samenwerking met de BBAN is uw partner bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van woningen. Vanuit plezier en passie voor samenwerking, creëren we samen met onze relaties een theather van wonen op wens. Doelgericht en daadkrachtig. 
 

Waarom Stijlhuis?

Misschien kennen we elkaar nog niet, misschien ook wel. Toch weten wij wie u bent. U staat aan het begin van een belangrijke stap in uw leven. Een stap, die bepalend is voor de naadloze overgang tussen de luxe van het moderne leven en de ultieme ontspanning. Voor dat speciale “thuis zijn” gevoel. Voor het gestalte geven aan een droom, die u misschien uw hele leven al koestert. En nu moet hij uit gaan komen: uw eigen persoonlijke, bezielende woondroom. 

Samen bouwen

Maar bouwen doe je niet alleen. Dat doe je samen met een bouwpartner die je begrijpt, die je aanvoelt, die gaat voor perfectie tot in de allerkleinste details. Iemand die is, zoals je zelf bent.  
Een speld in een hooiberg? Inderdaad, velen zullen met plezier voor u aan de slag gaan. Maar het verschil tussen de ene en de andere ziet u pas als het werk gereed is. Dan ziet u of uw idee, uw stijl tot in de finesses de vorm heeft gekregen, die u voor ogen had. Daarom is het zo belangrijk dat uw bouwpartner voelt wat u voelt. Iemand die stijl als een tweede natuur beleeft en vorm kan geven. 

Het Stijlhuisgevoel

Stijlhuis heeft niet voor niets voor deze naam gekozen. Gevoel laat zich niet gemakkelijk onder woorden brengen. Gevoel moet ervaren worden. En plaatjes zeggen vaak meer dan praatjes. De basis voor een duik in de gevoelswereld heeft u in handen. Wij nodigen u uit u te laten meenemen.