BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Bouwadvies Drenthe

Het bouwen van een woning of een verbouwing van uw bestaande woning of pand is een groot project, waar veel bij komt kijken. Bij de BBAN Groep kunnen wij met bouwadvies Drenthe ondersteunen tijdens dit proces, zodat u minder tijd kwijt bent met het opdoen van kennis over diverse onderdelen en u zelfs geld besparen kunt vanwege onze ervaringen. Wilt u weten hoe wij met bouwadvies Drenthe, maar ook de rest van Nederland, ondersteunen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact op met onze specialisten voor advies dat aansluit bij uw situatie.

 

Hoe bouwadvies Drenthe en de inwoners helpt

Bij de BBAN Groep werken wij vanuit de visie dat onze klanten het beste weten wat zij wel en niet willen tijdens het proces. U bent dus de leidraad waarop wij onze expertise toepassen. Alleen vanuit deze zienswijze kan bouwadvies Drenthe en de inwoners echt helpen, omdat deze aansluit bij uw wensen en eisen.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwadvies Drenthe
 

 
 

Natuurlijk weet u wat u wel en niet wilt, maar toch kunnen wij veel voor u betekenen met onze jarenlange kennis en ervaring. Onze specialisten kunnen sneller uw wensen realiseren, omdat wij weten bij welke instanties wij moeten zijn voor bijvoorbeeld vergunningen, welke informatie de desbetreffende instantie nodig heeft en welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kan bouwadvies Drenthe en de inwoners veel geld besparen, doordat wij ervaring hebben met het onderhandelen met bijvoorbeeld aannemers en u zodoende weet dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor de diensten die worden geleverd.

Wat doen wij?

Bij vele verschillende onderdelen van het bouwproces kan bouwadvies Drenthe en de inwoners helpen. Wilt u dat u ondersteund wordt gedurende het hele proces van het begin tot het einde? Dan kunt u gebruik maken van onze BBAN methode. De afkorting BBAN staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Kortom wordt met deze methode de klant gedurende het hele proces geholpen met het advies van onze experts en staat u er dus nooit alleen voor.

 

Wilt u echter liever bouwbegeleiding tijdens specifieke onderdelen van het proces? Dan kunnen wij met ons bouwadvies Drenthe ook tijdens deze specifieke stappen ondersteunen, zodat u bij ons niet hoeft te betalen voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Kortom passen wij onze werkzaamheden aan aan de wensen van de klanten. Op deze manier hebben wij al vele klanten geholpen met het realiseren van diverse projecten.

 

bouwadvies Drenthe helpt

Uw situatie vraagt om persoonlijke aandacht

Heeft u wellicht interesse in onze diensten, wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u weten hoe bouwadvies Drenthe kan helpen in specifieke situaties? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk antwoord op al uw vragen. Wij zijn bereikbaar via 033 – 456 31 95 of wanneer u uw vraag per e-mail stuurt naar info@bban.nl. Samen met onze klanten kijken wij dan naar de desbetreffende situatie, kunnen wij u voorzien van de informatie die u over ons nodig heeft en kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Open communicatie is bij ons al jarenlang de sleutel naar succes.