Huis Saint-Livres

1.226.304,91

Extra informatie

Aantal kamers

5+

Land

Zwitserland

Perceeloppervlakte

500+ m2

Staat v.d. woning

Kant & Klaar

Woonoppervlakte

200+ m2

Zwembad

Nee

Beschrijving:

LET OP! De prijs in euro’s is wisselkoers afhankelijk.

Vanwege de verhuizing van de huidige eigenaren, is er een zeldzame mogelijkheid om dit rijtjeshuis te kopen in de buurt van Aubonne. De indeling van het huis is zeer praktisch en goed doordacht en heeft een woonoppervlak van 210 m2. De tuin is vlak en creëert een ideale ruimte voor kinderen. Het huis staat op een grond met een oppervlak van 563 m2. Het huis is in goede staat.

Het huis is ingedeeld in een kelder, begane grond en 1e en 2e verdieping. De kelder bestaat uit een zogenaamde ‘bezoekersruimte’, een opslag en een wasserette. De begane grond bestaat uit een entree, een keuken, een woonkamer en een wintertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, een kantoor en een speelkamer. Op de 2e verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer, een ensuite badkamer met douche en een kleedkamer.

Het charmante dorpje Saint-Livres is erg populair vanwege de bevoorrechte locatie met uitzicht op de vallei van het Meer van Genève en de Alpen. De snelweg ligt op slechts 10 minuten, Lausanne en de luchthaven van Genève op 30 minuten. Een kleuterschool en een basisschool zijn te vinden in het nabijgelegen Lavigny binnen 5 minuten. Twee internationale scholen (GEMS en La Côte) zijn ook vlakbij.
Hedendaagse architectuur en de centrale ligging van het huis vormen een uitstekende gelegenheid.

Locatie:

Randvoorwaarden:

Over BBAN Buitenland:

De dichtstbijzijnde, van origine Nederlandse Bouwbegeleiders, zullen de BBAN klant begeleiden met hun (ver)bouwplannen in het buitenland. Uiteraard dit in nauw overleg met de beschikbare specialisaties van de BBAN organisatie in Nederland.

Hoewel hulp bij een aankoop van een woning in het buitenland al verstandig kan zijn, is dat bij verbouwingen zeker! Projectmatige aanpak, intensief contact met leveranciers en toezicht op de uitvoering zijn essentieel. Wilt u met een gerust hart uw 2e huis verbouwen, met BBAN wordt u persoonlijk ontzorgd en uw investering behartigd.

U kunt denken aan:

  • Aankoop begeleiding
  • Bouwplannen
  • Adviezen
  • Supervisie
  • Hands on mentaliteit
  • Persoonlijk contact
  • Beheer van uw vastgoed
  • Goede communicatie

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?