BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Bouwbegeleiding tarieven

Met zekerheid goedkoper

Bouwbegeleiding tarieven zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u enkel hulp met het opstellen van een bouwplan, of wilt u hulp van A tot Z? Met de bouwbegeleiding van BBAN bent u overall gegarandeerd wel goedkoper uit. Wij kunnen scherpe prijsafspraken bedingen die voor particulieren moeilijk haalbaar zijn.

 

Bouwbegeleiding tarieven schatting

Wilt u een idee krijgen wat uw (ver)bouwplannen gaan kosten? Gebruik dan onze bouwcalculator. Bij de prijs zitten onze bouwbegeleiding tarieven inbegrepen.

 

Naar de bouwcalculator

 

Wilt u een preciezere kostenindicatie?

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en wat de exacte tarieven en kosten zijn voor onze bouwbegeleiding.

Maak vrijblijvend een afspraak >

Omgevingsvergunning aanvragen
 
 

 

Wat is bouwbegeleiding precies?

Een bouwbegeleider helpt u bij een heleboel dingen. Voor, tijdens en na de bouw.  

 

Problemen oplossen

Zo helpen we met het ontwerp en de vergunning. We helpen u bij het kiezen van de aannemer en het vertalen van uw wensen in zijn taal. En we lossen natuurlijk problemen op tijdens en na de bouw.

 Wat doet een bouwbegeleider?

  • Bouwaanvraag
  • Helder bouwbestek
  • Kwaliteit bewaken
  • Aannemers kiezen
  • Communicatie & Nazorg
 

 

Dit levert bouwbegeleiding u op

1. Minder uitloop, minder kosten

Wanneer u een nieuw huis bouwt of uw woning verbouwt, liggen verspeelde tijd en te hoge kosten op de loer. Wij zorgen dat u er zeker van bent dat alles vlot verloopt. Zo verdient u onze tarieven weer terug.

 

 

2. Minder zorgen

Bouwen is een activiteit met veel fases, waarbij u te maken krijgt met diverse partijen. Wij kennen de vuilkuilen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het resultaat. We bieden daarnaast een overzichtelijk online klantportaal, een bewezen planningsprogramma en een automatische verzekering.

 

 

3. Een beter resultaat

Onze adviseurs zijn echte experts. Ze werken samen met bekende- en betrouwbare partijen. Die combinatie maakt de bouw sneller, houdt onze tarieven laag en levert ook nog een beter resultaat.

 

Bouwbegeleider
Uw persoonlijke bouwbegeleider voorkomt uitloop.
Zo wordt verbouwen weer leuk.

 Wat levert bouwbegeleiding op?

  • Minder kosten
  • Want minder uitloop
  • Minder zorgen
  • Wij regelen het voor u
  • Beter resultaat
 


Daarom kozen honderden klanten voor BBAN

20 jaar ervaring

Wij kennen de bouwwereld als onze broekzak. Met BBAN haalt u een schat aan ervaring in huis. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van dé bouwbegeleidingsbureaus van Nederland.

Breed netwerk

Dankzij honderden tevreden klanten en een uitgebreid netwerk aan bouwpartijen, aannemers en installateurs zijn we in staat om tegen een aantrekkelijk tarief het gehele bouwproces, van eerste idee tot nazorg, in te richten.


Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak >

 

 

 

 

Voor bouwbegeleiding Rotterdam gaat u naar BBAN

Vaak heeft u al in uw hoofd wat u wilt bouwen of verbouwen. Bij het daadwerkelijk realiseren van die plannen, komt er heel wat kijken. Om niet in vervelende situaties terecht te komen, is het verstandig om de hulp in te roepen van een professioneel bouwbegeleidingsbureau. Heeft u bouwbegeleiding in Rotterdam nodig? Laat u dan begeleiden door BBAN.

 

Wat is BBAN?

 

BBAN is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en ervaren bouwbegeleidingsbureaus van Nederland. BBAN is een afkorting voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Dat betekent dat wij u tijdens het hele bouwproces van begin tot eind begeleiden. Bij ons werken ervaren bouwspecialisten die u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen aanbieden.

bouwbegeleiding Rotterdam

 
 

Bouwaanvraag

Wanneer u plannen heeft om te gaan bouwen of verbouwen, is het belangrijk dat u daarvoor de benodigde vergunningen van de gemeente krijgt. Om deze vergunningen te krijgen, moeten uw bouwplannen concreet op papier worden gezet. Hierbij kan BBAN u al goed helpen. Bovendien weten wij ook precies welke vergunningen u voor welke plannen nodig heeft, waardoor wij u ook hierin kunnen adviseren en begeleiden.

Bouwbestek

Als u de vergunning(en) van de gemeente heeft gekregen, mag u uw plannen daadwerkelijk realiseren. Het is hiervoor belangrijk om een bouwbestek te maken. In het bouwbestek worden al het bouwwerk, de bijbehorende werkzaamheden en materialen en alle technische en juridische specificaties opgenomen. In het bouwbestek staat dus kortgezegd heel specifiek wat er gebouwd gaat worden en hoe dit wordt gedaan. Wanneer u bij ons bouwbegeleiding in Rotterdam aanvraagt, zullen wij u ontzettend goed helpen bij het opstellen van uw bouwbestek.

Aannemersselectie

Als de vergunningen zijn aangevraagd en het bouwbestek klaar is, bent u weer een aantal stappen dichterbij het daadwerkelijk realiseren van uw bouwplannen. Het is tijd voor de aannemersselectie. Wij hebben een breed netwerk in de bouw, waardoor wij goed weten wie voor u de beste aannemer zal zijn. Elke aannemer heeft namelijk zo zijn eigen specialiteiten en ervaringen. Zodra wij voor u een aannemer hebben gevonden, kan de bouw echt van start gaan.

Waarom kiezen voor BBAN?

Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor een complete bouwbegeleiding in Rotterdam. Dankzij onze ervaren en specialistische medewerkers, kunnen wij u ontzettend goed ontzorgen tijdens uw (ver)bouwproces. Bovendien hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u uw bouwplannen tegen heel lage kosten aanbieden. Wij durven zelfs te stellen dat u door onze begeleiding voordeliger uit zult zijn, dan wanneer u alles zelf regelt. Door onze hulp in te schakelen wordt u dus niet alleen volledig ontzorgt, maar bent u ook nog eens voordeliger uit!

 

bouwbegeleiding in Rotterdam

Welke kosten kunt u verwachten?

Wat de verbouwing u uiteindelijk zal kosten, hangt compleet van uw wensen af. Daardoor kunnen wij u nu niet al een vaste prijs geven. Om toch een inzicht in de kosten te kunnen krijgen, kunt u onze bouwcalculator gebruiken. Wilt u liever direct met ons in gesprek gaan, om erachter te komen hoe wij u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen bieden? Dan kunt u een afspraak maken door de bellen naar 033 - 456 31 95 of een bericht te sturen naar info@bban.nl.
 


 

Omgevingsvergunning Groningen

Wanneer u wilt gaan bouwen in Groningen moet u aan vele regels en wetten voldoen. Bij een beoogd bouwwerk met een bouwvergunningplicht bent u gebonden aan diverse regels. Op deze manier probeert de gemeente met een omgevingsvergunning Groningen vrij van hinder te houden. Onze ervaring leert dat het aanvragen van een omgevingsvergunning Groningen en de inwoners veel onnodig tijdsverlies op kan leveren. Dit kan eenvoudiger wanneer u een bedrijf inschakelt die kennis heeft van de procedures en de vragen van de gemeente snel en correct kan beantwoorden. Bij de BBAN Groep helpen wij u graag om op een zo snel mogelijke manier uw vergunningen te realiseren, zodat u zorgeloos kunt beginnen aan een verbouwing of nieuwbouwproject.

 

De BBAN Groep

 

De BBAN Groep helpt zijn klanten in het bouwproces van begin tot einde, maar kan ook op losse onderdelen ondersteuning bieden. Wilt u graag bij alles ondersteund worden? Dan bieden wij het complete plaatje. Kunnen wij alleen voor de omgevingsvergunning Groningen en de inwoners helpen? Ook dan zijn wij er voor u.

business-31525861920-1
 
 

Onze BBAN Methode bestaat uit vier onderdelen: Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Wanneer wij met een omgevingsvergunning Groningen en de inwoners helpen zijn wij nog bij de bouwaanvraag. Mocht u eerst dit onderdeel uit willen laten voeren door de BBAN Groep en wilt u later alsnog andere diensten van onze experts toevoegen? Dan kunnen wij dat natuurlijk voor u realiseren. Kortom is de wens van onze klant voor ons leidend in het proces en met open communicatie zorgen wij er altijd voor dat alle wensen worden gerealiseerd.

Aanvragen omgevingsvergunning Groningen

Bij het verbouwen of bij nieuwbouw zijn er veel randzaken waaraan u moet denken. Hierdoor blijkt het aanvragen van een omgevingsvergunning Groningen en de inwoners vaak veel tijd te kosten. Wij weten welke informatie de gemeente nodig heeft wanneer een omgevingsvergunning in Groningen vereist is en kunnen ook voor u controleren of u inderdaad deze vergunning nodig heeft. Ook wanneer de gemeente nog vragen heeft over de werkzaamheden of andere technische details kunnen onze experts hier direct antwoord op geven, zodat u niet onnodig veel tijd kwijt bent voordat u kunt beginnen met de bouwwerkzaamheden.

Wij helpen met het aanvragen van een omgevingsvergunning Groningen en de inwoners, maar ook inwoners in de rest van Nederland. Onze kennis is dus breed en onze klantenkring groot. Op onze website vindt u dan ook vele recensies van eerdere klanten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van de BBAN Groep.

Contact met de experts

Heeft u vragen over ons, onze diensten of onze werkwijze? Wij geven graag geheel vrijblijvend advies op maat. Onze ervaring heeft ons geleerd dat open communicatie met onze klanten zorgt voor een prettige samenwerking en staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar 033 – 456 31 95 of door uw vraag per mail te sturen naar info@bban.nl. Wij zorgen er dan voor dat al uw vragen zo snel mogelijk beantwoord worden. Op deze manier helpen wij al jaren bij het aanvragen van de omgevingsvergunning Groningen en de inwoners hiervan.

 

Bouwadvies Drenthe

Het bouwen van een woning of een verbouwing van uw bestaande woning of pand is een groot project, waar veel bij komt kijken. Bij de BBAN Groep kunnen wij met bouwadvies Drenthe ondersteunen tijdens dit proces, zodat u minder tijd kwijt bent met het opdoen van kennis over diverse onderdelen en u zelfs geld besparen kunt vanwege onze ervaringen. Wilt u weten hoe wij met bouwadvies Drenthe, maar ook de rest van Nederland, ondersteunen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact op met onze specialisten voor advies dat aansluit bij uw situatie.

 

Hoe bouwadvies Drenthe en de inwoners helpt

Bij de BBAN Groep werken wij vanuit de visie dat onze klanten het beste weten wat zij wel en niet willen tijdens het proces. U bent dus de leidraad waarop wij onze expertise toepassen. Alleen vanuit deze zienswijze kan bouwadvies Drenthe en de inwoners echt helpen, omdat deze aansluit bij uw wensen en eisen.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwadvies Drenthe
 

 
 

Natuurlijk weet u wat u wel en niet wilt, maar toch kunnen wij veel voor u betekenen met onze jarenlange kennis en ervaring. Onze specialisten kunnen sneller uw wensen realiseren, omdat wij weten bij welke instanties wij moeten zijn voor bijvoorbeeld vergunningen, welke informatie de desbetreffende instantie nodig heeft en welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast kan bouwadvies Drenthe en de inwoners veel geld besparen, doordat wij ervaring hebben met het onderhandelen met bijvoorbeeld aannemers en u zodoende weet dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor de diensten die worden geleverd.

Wat doen wij?

Bij vele verschillende onderdelen van het bouwproces kan bouwadvies Drenthe en de inwoners helpen. Wilt u dat u ondersteund wordt gedurende het hele proces van het begin tot het einde? Dan kunt u gebruik maken van onze BBAN methode. De afkorting BBAN staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Kortom wordt met deze methode de klant gedurende het hele proces geholpen met het advies van onze experts en staat u er dus nooit alleen voor.

 

Wilt u echter liever bouwbegeleiding tijdens specifieke onderdelen van het proces? Dan kunnen wij met ons bouwadvies Drenthe ook tijdens deze specifieke stappen ondersteunen, zodat u bij ons niet hoeft te betalen voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Kortom passen wij onze werkzaamheden aan aan de wensen van de klanten. Op deze manier hebben wij al vele klanten geholpen met het realiseren van diverse projecten.

 

bouwadvies Drenthe helpt

Uw situatie vraagt om persoonlijke aandacht

Heeft u wellicht interesse in onze diensten, wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u weten hoe bouwadvies Drenthe kan helpen in specifieke situaties? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk antwoord op al uw vragen. Wij zijn bereikbaar via 033 – 456 31 95 of wanneer u uw vraag per e-mail stuurt naar info@bban.nl. Samen met onze klanten kijken wij dan naar de desbetreffende situatie, kunnen wij u voorzien van de informatie die u over ons nodig heeft en kunnen wij een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Open communicatie is bij ons al jarenlang de sleutel naar succes.  

 


 

Aannemers Drenthe

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen moet u aan vele zaken denken. Zo kunnen door goede planningsvaardigheden, de benodigde connecties en heldere communicatie aannemers Drenthe en de inwoners hiervan ondersteunen bij hun verbouwing of nieuwbouwproject en kan het ook zijn dat u ondersteuning wilt bij het aanvragen van een bouwvergunning. Bij de BBAN Groep vindt u ondersteuning in uw bouwproces van het begin tot het einde. Wij helpen u het juiste aannemersbedrijf te kiezen, zodat uw aannemers Drenthe en de inwoners ook echt ondersteunen tegen een eerlijke prijs en kunnen ook vele andere diensten voor u verlenen. Wilt u het totaal plaatje geregeld hebben door de BBAN Groep of wilt bij slechts enkele onderdelen ondersteuning? Bij ons is alles mogelijk.

 

Hoe kiest u uit aannemers in Drenthe?

Een omgevingsvergunning aanvragen kunt u doen bij uw gemeente. Dat is op zichzelf eenvoudig, maar gemeentes hanteren strenge eisen. Om precies te weten waar u aan moet voldoen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, kunt u terecht bij de specialisten van BBAN. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Honderden tevreden klanten gingen u al voor.

 

Bekijk onze projecten »

Aannemers Drenthe

 
 

 

Wij werken daarbij niet samen met de aannemers in Drenthe, maar zijn onafhankelijk en kijken naar de beste samenwerkingspartner voor u. Zo bent u er zeker van dat u het geld dat u voor onze diensten betaalt zeker weer terugverdient met de lagere kosten die u maakt op andere diensten.

 

Bouwbegeleiding van A tot Z. Dat is onze BBAN Methode

De BBAN methodiek bestaat uit Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Wanneer u dus alleen wilt weten welke aannemers Drenthe en de inwoners tegen een eerlijke prijs kunnen helpen maakt u slechts gebruik van de A uit onze methode. Natuurlijk is dat mogelijk, maar ook de andere aspecten kunnen wij indien gewenst aan onze werkzaamheden toevoegen.

Wij verzorgen dus niet alleen hulp bij het vinden van de juiste en eerlijke aannemers die Drenthe en de inwoners kunnen helpen, maar kunnen daarnaast het hele proces op een transparante manier met u doorlopen. Dit doen wij niet alleen in Drenthe, maar door het hele land en voor zowel particulieren als MKB. Bekijk enkele van onze vele projecten op de website.

Uw proces, uw keuzes.

 

aannemer
Natuurlijk is ieder proces verschillend en daarom werken wij ook niet samen met bedrijven, maar kijken wij naar unieke voor- en nadelen die passen bij uw wensen en eisen. De werkzaamheden die de aannemers Drenthe en de inwoners te bieden hebben verschillen immers per bedrijf en zullen ook diverse prijzen hebben. Wij kijken graag geheel vrijblijvend samen met u naar uw wensen en de manier waarop wij u kunnen ondersteunen wanneer u belt naar 033 – 456 31 95 of mailt naar info@bban.nl.
 


 

Aannemer Leeuwarden

Het realiseren van een grote of kleine verbouwing of een nieuwbouw project is een lastig proces waarbij u aan veel moet denken en belangrijke beslissingen moet nemen. Zo kan een goede aannemer Leeuwarden ondersteunen in het tijdig realiseren van de benodigde materialen en het regelen van personeel. Door de grote hoeveelheid aanbieders is het niet altijd makkelijk de juiste partij te kiezen. U wilt natuurlijk dat de aannemer Leeuwarden en de inwoners helpt met kwalitatief hoogwaardige diensten, maar wilt ook niet te veel betalen voor de diensten. Om het selectieproces eenvoudiger te maken kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van de BBAN Groep.

Gebruik de kennis en ervaring van de BBAN Groep

De BBAN Groep helpt al jaren particulieren en MKB bij het realiseren van verbouwingen en nieuwbouwprojecten. Wij informeren u welke aannemer Leeuwarden goed en tegen een eerlijke prijs kan helpen, regelen voor u de benodigde vergunningen of kunnen u helpen de afspraken met de betrokken partijen helder op papier te krijgen. De BBAN Groep kan dus niet als aannemer Leeuwarden helpen, maar geeft onafhankelijk advies bij het selecteren van de juiste partij.

 

 

Deze werkwijze zorgt er niet alleen voor dat u op een prettige manier kunt kiezen voor de juiste samenwerkingspartner, maar kan u ook veel geld besparen. Doordat wij goed weten op welk moment en op welke manier wij offertes moeten opvragen en vaak al eerder samen hebben gewerkt met de diverse partijen kan dit tot wel 20% besparen. Kortom heeft u het geld dat u betaalt voor de diensten van de BBAN Groep snel weer terugverdient met de besparingen die wij voor u realiseren op andere onderdelen.

 

Bekijk onze projecten »

Aannemer Leeuwarden

 
 

Alleen het regelen van de aannemer Leeuwarden of volledig verzorgd?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om ons alleen in te schakelen bij het selecteren van een geschikt aannemersbedrijf waarbij de aannemer Leeuwarden en de inwoners op een goede en eerlijke manier voorziet van de diensten. Ook kunnen wij u echter gedurende het gehele proces blijven ondersteunen middels onze BBAN methode. Hierbij begeleiden wij de Bouwaanvraag, het Bouwbestek, de Aannemersselectie en ontvangt u Nazorg. Zo heeft u gedurende de gehele bouw- of verbouwperiode geen omkijken naar het managen van de diverse onderdelen in het proces. Waar u ook voor kiest, of het nu een volledig pakket of één van de onderdelen is, wij vinden het van groot belang om op een transparante manier met onze klanten communiceren, wat maakt dat al vele mensen voor u positieve ervaringen hebben opgedaan met onze diensten en wij al vele projecten hebben mogen begeleiden.

 

aannemer
Contact met onze experts
 
Heeft u vragen over hoe wij ondersteunen bij het vinden van een bedrijf waarbij de aannemer Leeuwarden echt ondersteunt en waarvoor u niet te veel betaalt? Wilt u meer weten over onze andere diensten of de mogelijkheden? Of wilt u weten wat onze werkzaamheden in uw specifieke geval zullen gaan kosten? Neem dan gerust contact met ons op door uw vraag te mailen naar info@bban.nl of door te bellen naar 033 – 456 31 95.
 


 

Aannemer Heerenveen

Bij een grote verbouwing of een nieuwbouwproject kan een aannemer Heerenveen en de inwoners hiervan helpen het overzicht te bewaren en de diverse benodigdheden te regelen. Echter is het vinden van een goede aannemer soms lastig. Natuurlijk moet de aannemer Heerenveen helpen met kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden: materialen moeten snel geregeld kunnen worden, de planning moet goed nageleefd worden en het juiste personeel moet ingehuurd worden. Kortom heeft een aannemer een belangrijke taak, wat maakt dat de keuze voor een goed aannemersbedrijf van groot belang is voor het verloop van uw project. Bij de BBAN Groep hebben wij hierbij veel kennis en ervaring en helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Het kiezen van een aannemer Heerenveen

Wanneer u besluit te gaan bouwen of verbouwen is het kiezen van een goed aannemersbedrijf een belangrijke, maar ook lastige stap. Wellicht heeft u zelf weinig ervaring met of kennis van de bouw en weet u niet goed waar u op moet letten bij de offertes die u opvraagt. De BBAN Groep kan u dan helpen om op een onafhankelijke manier de juiste partij te kiezen. Wij vinden het belangrijk dat de aannemer Heerenveen helpt op een manier die past bij de klant. Daarom kijken wij eerst naar uw wensen en helpen wij u op basis van uw specifieke project bij het vinden van de partij die hier het beste op aansluit. Natuurlijk zullen wij bij dit advies ook kijken naar de kosten die de aannemer Heerenveen en de inwoners in rekening brengt, zodat u nooit te veel betaalt voor de diensten.

 

Bekijk onze projecten »

Aannemer Heerenveen

 
 

Het werk van de BBAN Groep

Zoals hierboven beschreven kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waarbij de aannemer Heerenveen op een goede en betaalbare manier ondersteunt. Ook andere onderdelen van het bouwproces kunt u door ons laten begeleiden. Wij noemen dit de BBAN methode, wat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Wij kunnen particulieren en MKB begeleiden in het proces van het begin tot het einde, zodat u zorgeloos mee kunt liften op onze kennis en ervaring. Natuurlijk kunnen wij ook alle diverse onderdelen onafhankelijk van elkaar aan u aanbieden, zodat u niet betaalt voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken.

Het inschakelen van onze experts levert vaak niet alleen een ontspannen en zorgeloos proces op, maar kan u ook geld besparen. Doordat wij ervoor zorgen dat de aannemer Heerenveen eerlijke prijzen berekent kunt u tot 20% besparen op uw kosten. Zo heeft u de kosten voor onze diensten al snel terugverdiend in de voordelen die wij u tijdens het proces te bieden hebben.

 

aannemer

Meer weten over de BBAN Groep?

Wilt u meer weten over de BBAN Groep of over hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van een bedrijf waarbij de aannemer Heerenveen tegen een eerlijke prijs goede diensten aanbiedt? Dan leest u op onze website de recensies van eerdere klanten terug of kunt u onze diverse, eerder afgeronde projecten bekijken. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag uw persoonlijke vragen, zodat wij u kunnen voorzien van de informatie die specifiek is toegespitst op uw situatie. U kunt ons bereiken via info@bban.nl of door te bellen naar 033 – 456 31 95.
 


 

Aannemer Groningen

Bij de BBAN Groep helpen wij u graag op een goede en prettige manier het bouwontwerp of bouwproces te doorlopen. Wij bieden daarbij goede begeleiding en zorgen onder andere voor heldere communicatie tussen alle partijen, zodat het einderesultaat altijd precies zo wordt en nooit meer kost dan verwacht. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de aannemer Groningen, Amersfoort of één van de vele andere plaatsen waar u ons vindt daadwerkelijk ondersteunt en u hier niet te veel voor betaalt. Wij kunnen met hulp tijdens de aannemerselectie Groningen en de inwoners ondersteunen dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis van het vak.

 

Hoe vindt u een aannemer in Groningen?

Het kiezen van een aannemer is van groot belang. Afspraken moeten goed nagekomen worden en u wilt natuurlijk dat er op tijd opgeleverd wordt en de aannemer financieel gezond is. Het is echter vaak lastig om te weten welke aannemer Groningen en omstreken goed kan helpen bij de bouw van uw woning. Als onafhankelijke partij maakt de BBAN Groep niet vooraf afspraken met diverse partijen en zetten wij onze kennis en ervaring in voor de klant om de laagste prijs bij de beste partij te kunnen realiseren.

 

Bekijk onze projecten »

Aannemer Groningen

 
 

 

Sinds 1988 selecteren wij offertes, vragen wij deze aan en vergelijken wij deze voor onze klanten. Onze kennis kan met de juiste stukken en het aanvragen op een goed getimed moment tot wel 20% prijsvoordeel opleveren. Wilt u ook met de juiste aannemer Groningen verrijken met uw nieuwbouw woning of verbouwing? Dan bent u bij de BBAN Groep aan het juiste adres voor prettige begeleiding en onafhankelijk advies.

De diensten van de BBAN Groep

De BBAN Groep kan niet zelf als makelaar Groningen en de inwoners hiervan helpen met de bouw. Wel ondersteunen wij onze klanten bij het proces en zijn wij uitgegroeid tot het bouwbegeleidingsbureau van Nederland met honderden klanten die allen zeer tevreden zijn. Zowel de ervaring als de specialistische kennis die wij in huis hebben kan ervoor zorgen dat u tijd en geld bespaart.

Wij ondersteunen niet alleen wanneer een aannemer Groningen gaat helpen, maar ook in vele andere plaatsen in Nederland en bij vele andere beslissingen en te ondernemen acties. Zo kunnen wij u helpen bij onder andere de aanvraag van een bouwvergunning of kunnen wij belangrijke contractdocumenten voor u opstellen zoals het bouwbestek of de bestektekeningen. Kortom helpen wij u, middels heldere communicatie en korte lijntjes met de diverse betrokkenen, de bouw op een prettige manier vorm te geven.

 

aannemer

Stel uw vragen

Het stellen van vragen voordat u beslist of wij u kunnen helpen bij het aanvragen van vergunningen of het vinden van de aannemer die Groningen kent en u kan helpen bij het realiseren van de bouw vinden wij van groot belang. Wij zijn dan ook goed bereikbaar via 033 – 456 31 95 of door te mailen naar info@bban.nl. Wij zorgen er samen met u voor dat de aannemer Groningen en de inwoners helpt zonder dat u hiervoor te veel betaalt en het bouwproces op een prettige en vlekkeloze manier verloop

 


 

Aannemer Friesland

Wanneer u van plan bent om te gaan bouwen in Friesland heeft u veel te regelen. Zo moeten er vergunningen aangevraagd worden en moet een aannemer Friesland en de inwoners hiervan helpen bij het realiseren van de bouw. De BBAN Group kan u helpen tijdens dit proces. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialistische kennis van alle onderdelen kunnen wij u ondersteunen met onze bouwbegeleiding. Wilt u ook dat de aannemer Friesland en zijn inwoners helpt om tijdig en zonder te veel te betalen de bouw te realiseren of wilt u hulp bij één of meerdere van de andere onderdelen? Lees dan verder op onze site wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Bouwbegeleiding bij de BBAN Groep

De BBAN Groep is niet zelf de aannemer die Friesland en de rest van Nederland ondersteunt, maar helpt bij het vinden van de juiste partijen en zorgt voor heldere communicatie en procesbewaking. Wij werken middels de BBAN Methode wat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Kortom helpen wij tijdens een transparant proces particulieren en MKB bij nieuwbouw en verbouw van begin tot eind.

 

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor bouwbegeleiding in Friesland, zoals bij de zoektocht naar een geschikte aannemer zodat de aannemer Friesland verder helpt, maar ook in de rest van Nederland zijn wij actief. Natuurlijk begrijpen wij dat u graag een inschatting wilt van de kosten die aan onze diensten verbonden zijn en daarom kunt u geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met ons aangaan zodat wij een persoonlijke kostenraming kunnen opstellen en u weet wat onze service u gaat kosten.

Bekijk onze projecten »

Aannemer Friesland

 
 

Kosten besparen op de aannemer Friesland bij de BBAN Groep

 

Natuurlijk kosten onze diensten geld, maar belangrijker nog is dat onze diensten u ook geld opleveren. Doordat wij goede connecties hebben met diverse bedrijven en aannemers kunnen wij de voordelen doorberekenen aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat een aannemer Friesland en de inwoners hiervan kan helpen op een eerlijke manier. Daarbij kijken wij zowel naar het tijdig opleveren en de kwaliteit van de aannemer, maar vinden wij het ook zeer belangrijk dat u een eerlijke prijs hiervoor betaalt. Wij hebben daarbij vooraf geen afspraken met bedrijven, zodat wij onafhankelijk te werk kunnen gaan. 

 

De beste deal vinden voor onze klanten is voor ons van groot belang en dit doen wij altijd in een transparant en open proces. Wij zijn van mening dat alleen op deze manier een aannemer Friesland en de inwoners hiervan op een goede en eerlijke manier kan helpen. Kortom haalt u de kosten die u aan ons betaalt er dubbel en dwars weer uit door de voordelen die de samenwerking met de BBAN Groep u opleveren.

 

aannemer

Meer weten over de diensten?

 

Wilt u meer weten over bouwbegeleiding van de BBAN Groep in het algemeen of specifiek over één van onze deelaspecten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 033 – 456 31 95 of door te mailen naar info@bban.nl. Samen zorgen wij dat een aannemer Friesland op de juiste manier helpt en ook de rest van het bouwproces prettig verloopt.

 


 

Aannemer Drachten

Hoe vindt u een bedrijf waarbij de aannemer Drachten en de inwoners helpt op een goede manier en tegen een eerlijk tarief? Wanneer u bezig bent met een nieuwbouwproject of een verbouwing wilt gaan realiseren is dit een vraag die wellicht bij u opkomt. De BBAN Groep helpt u graag met onafhankelijk advies en ondersteuning, waardoor u veel geld kunt besparen en de samenwerkingspartner kunt vinden die past bij uw wensen en eisen. Ieder project is uniek en daarom kan niet iedere aannemer Drachten op dezelfde manier helpen. Wij zoeken samen met u naar de partij die het allerbeste op uw wensen aansluit en zorgen ervoor dat u hiervoor een eerlijk prijs betaalt.

 

De werkzaamheden die een aannemer Drachten verricht

Wat heeft een aannemer Drachten te bieden en waarom is deze van zulk groot belang tijdens een nieuwbouwproject of verbouwing? Een aannemer is de persoon die tijdens de bouw of verbouwing alles voor u regelt. Samen met de architect wordt het plan besproken, er wordt personeel ingepland en daarnaast voorziet de aannemer Drachten van de materialen die nodig zijn voor de bouw. Kortom heeft de aannemer Drachten veel belangrijke werkzaamheden te bieden, die er voor kunnen zorgen dat uw project goed verloopt of veel vertraging oploopt. Het kiezen van een juiste partij om mee samen te werken is dus van zeer groot belang voor het verloop van het project.

 

Bekijk onze projecten »

expression-3073830640

 
 

Meer over de BBAN Groep

De BBAN Groep snapt het belang van het kiezen van de juiste samenwerkingspartij, waarbij de aannemer Drachten echt ondersteunt en realistische tarieven voor de diensten vraagt. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed ondersteunen. Wij leveren dus zelf geen aannemers, maar zoeken samen met u naar de partij die het beste bij uw wensen past. Hierin zijn wij onafhankelijk, zodat wij echt in uw voordeel kunnen denken. Wel hebben wij veel ervaring met diverse aannemers en kunnen wij deze ervaringen meenemen in ons advies. Zo heeft u meer informatie over de kwaliteit die de diverse partijen kunnen leveren.

Natuurlijk is ook de prijs die de aannemer Drachten en inwoners berekent van belang. Wij kunnen voor u onderhandelen met de partijen, waarbij u al snel tot 20% kunt besparen op uw kosten. Dit maakt dat het inschakelen van hulp bij de BBAN Groep in de meeste gevallen meer geld oplevert dan dat dit geld kost. Natuurlijk kunnen wij u ook tijdens andere aspecten van de bouw of verbouwing ondersteunen zoals bij het doen van een bouwaanvraag. Onze specialistische kennis is al in veel projecten ingezet, waardoor vele klanten voor u al hun recensies hebben kunnen achterlaten op onze website.

 

aannemer

Samen op weg naar het beste resultaat

Wilt u ook een bedrijf vinden waarbij de aannemer Drachten en de inwoners goed ondersteunt, de juiste wegen weet te bewandelen naar de benodigde materialen en personeel en dit alles tegen een eerlijk tarief realiseert? Wij helpen u graag bij uw zoektocht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze experts via 033 – 456 31 95 of door te mailen naar info@bban.nl. Samen zorgen wij voor het beste resultaat.
 


 

Aannemer Assen

Bij het bouwen of verbouwen kan een aannemer Assen en omstreken helpen de bouw rond te krijgen. Door de belangrijke taak die de aannemer heeft is het belangrijk hiervoor de juiste partij te kiezen. Natuurlijk wilt u dat de aannemer Assen en de inwoners helpt bij het tijdig realiseren van de bouw, maar ook wilt u niet te veel betalen voor de werkzaamheden. Bij de BBAN Groep helpen wij u bij het selecteren van de aannemer en kunnen wij u, indien gewenst, ook bij andere onderdelen die u in het bouwproces tegenkomt begeleiden. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij goed advies kunnen uitbrengen en u hiermee veel geld en tijd bespaart. Lees op onze website meer over onze werkzaamheden en onze werkwijze.

 

Wat doet een aannemer Assen?

Tijdens een bouwproces ondersteunt de aannemer Assen en inwoners bij de daadwerkelijke bouw. Zo verzorgen ze de planning, coördineren ze de materiaal inkoop en werven ze personeel. Kortom heeft een aannemer binnen het bouwproces een zeer belangrijke plaats en kan een tijdig en efficiënt bouwproces vallen of staan met het samenwerken met de juiste partij. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat de kwaliteit van de dienst goed is, maar moet de aannemer Assen en inwoners ook eerlijk behandelen omtrent de prijs. Nog altijd zijn er grote verschillen in tarieven tussen de diverse aannemersbedrijven en is het belangrijk om deze tegen elkaar af te wegen, zodat u niet te veel betaalt voor de werkzaamheden.

 

Bekijk onze projecten »

aannemer Assen

 
 

 

Hoe kies je de juiste partij?

Het kiezen van een aannemer kan een lastige klus zijn. Zeker omdat de taak van de aannemer zo belangrijk is, is het relevant dat de aannemer Assen en de medewerkers en relevante bedrijven uit de omgeving goed kent. Bij De BBAN Groep hebben wij veel ervaring en specifieke kennis om u te ondersteunen tijdens dit proces. Zelf hebben wij geen aannemers in dienst, maar wel ondersteunen wij onze klanten onder andere bij de selectieprocedure. Wij geven adviezen en kunnen voor u met de diverse partijen onderhandelen, zodat u uiteindelijk kunt samenwerken met de aannemer in Assen die punctueel werkt en kwaliteit levert, zonder dat u hier te veel voor betaalt. Zo kunt u bij ons tot wel 20% besparen op de aannemerskosten en heeft u de kosten voor onze diensten dan ook snel terugverdient. Niet alleen helpen wij u met dit proces, zodat de aannemer Assen en de inwoners hiervan helpt, maar ook bij bijvoorbeeld bouwaanvraag kunnen wij u ondersteunen. Bekijk enkele projecten van de afgelopen jaren in ons portfolio.

 

aannemer

Meer over de BBAN Groep weten?

Wilt u dat uw aannemer Assen kent en u op een eerlijke manier kan helpen bij het realiseren van de nieuwbouw of verbouwing? Wilt u hulp bij het aanvragen van vergunningen of in uw administratie? Wij helpen onze klanten bij het bouwproces van het begin tot het einde. Heldere communicatie en een open houding zorgen dat het bouwen leuk is en ook leuk blijft. Meer informatie over onze werkwijze en onze diensten geven wij u graag wanneer u belt naar 033 – 456 31 95 of mailt naar info@bban.nl.
 


 

Bouwbegeleiding Groningen

 

Een bouwproject of verbouwing kan veel stress met zich meebrengen en tijdens het proces moet er veel geregeld worden, waarbij vaak specialistische kennis een groot voordeel is. Gelukkig kan de BBAN Groep met bouwbegeleiding Groningen en de inwoners ondersteunen tijdens het gehele proces. Doordat experts met u meekijken, meedenken en meehelpen bij het realiseren van onder andere vergunningen, het vinden van een aannemer en het op papier zetten van afspraken kan bouwbegeleiding Groningen en de inwoners hiervan helpen op een goede manier het proces te doorlopen, zonder dat u hierbij onnodig veel tijdsverlies oploopt of teveel betaalt voor de diverse diensten.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Groningen

 
 

Bouwbegeleiding Groningen bij de BBAN Groep

De BBAN Groep heeft al vele jaren ervaring in het begeleiden van bouwprocessen en verbouwingen en werkt door heel Nederland. Wij kunnen dus met onze bouwbegeleiding Groningen en de inwoners hiervan ondersteunen op diverse gebieden. De methode die wij hierbij toepassen noemen wij de BBAN methode, wat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Ondersteuning bij al deze onderdelen kunt u allemaal bij ons verkrijgen, maar ook wanneer u slechts bij één van de specifieke aspecten ondersteuning zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn van mening dat de wens van de klant voorop moet staan, zodat de bouwbegeleiding Groningen echt helpt en u niet betaalt voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Open communicatie is daarbij het sleutelwoord, zodat wij altijd eerlijk zijn naar de klant en een goed beeld hebben van de wensen. Door deze manier van werken hebben wij al vele mooie projecten met goed resultaat mogen doorlopen en hebben wij ook vele tevreden klanten die u al zijn voorgegaan.

Waarom kiezen voor begeleiding in het proces?

Natuurlijk zult u ook zelf kennis hebben opgedaan of weet u waar u de kennis kunt verzamelen of diensten kunt vinden die passen bij het proces. Toch blijkt dat de vele jaren ervaring en specialistische kennis die BBAN in de bouwbegeleiding Groningen te bieden heeft een grote meerwaarde kan zijn. Ten eerste bent u zelf minder tijd en energie kwijt in het zoeken van diverse partijen, het aanvragen van vergunningen of andere randzaken. Ten tweede zult u al snel merken dat veel procedures vragen om snelle reacties en specialistische antwoorden. Wij kunnen bijvoorbeeld snel de vragen van de gemeente beantwoorden bij de aanvraag van de vergunningen, zodat u niet onnodig tijdsverlies oploopt.

Niet alleen tijd speelt een belangrijke rol, ook de kosten vinden wij belangrijk. Wij kunnen u adviseren wat betreft de inhoud, maar kunnen ook goede afspraken maken met aannemers, zodat u nooit teveel betaalt voor de diensten. Onze ervaring leert daarbij dat bouwbegeleiding Groningen en de inwoners vaak geld oplevert in plaats van dat dit geld kost.

 

Bouwbegeleiding Groningen bij de BBAN Groep

Stel uw vragen aan onze experts

Wij begrijpen het goed wanneer u nog vragen heeft over of bouwbegeleiding Groningen en de inwoners kan helpen en hoe wij te werk gaan tijdens het proces. Wij vertellen u graag alles over ons, onze diensten en de kosten die hieraan verbonden zijn wanneer u belt naar 033 – 456 31 95 of een mail stuurt naar info@bban.nl.

 

 

Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak >

 

Bouwaanvraag

Bouwen of verbouwen begint met een goed idee. U heeft iets fraais bedacht en wilt dat tot uitvoering brengen. Voor het zover is, moet er echter nog het een en ander gebeuren. Na het maken van de plannen, is het tijd voor de bouwaanvraag. Om in aanmerking te komen voor een bouwvergunning, moet u namelijk voldoen aan een aantal eisen. BBAN helpt u hiermee.

 

Wij helpen u met het maken van een volledige beschrijving van een te maken bouwwerk, inclusief zaken als materiaalkeuze, opleveringsdatum en prijs. BBAN weet waar u rekening mee moet houden op het gebied van voorwaarden en voorschriften. Wij zorgen ervoor dat uw bouwaanvraag aan de eisen voldoet, zodat u gegarandeerd binnen niet al te lange termijn aan de slag kunt.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwaanvraag

 
 

Hoe kom ik aan een bouwvergunning?

BBAN helpt u met het opstellen van een zogeheten Programma van Eisen, het PvE. Hierin worden uw ideeën en uitgangspunten samengevat, zodat het ontwerpteam aan de slag kan met uw plannen. Wij stellen de juiste vragen, zodat niks over het hoofd wordt gezien en het PvE zo compleet mogelijk wordt aangeleverd. Dit verhoogt de kans op het verkrijgen van een bouwvergunning op korte termijn.

Voor het maken van een goede, duidelijke PvE voor uw bouwaanvraag, stellen wij u onder meer  de volgende vragen over uw (ver)bouwplannen. Wat zijn de verwachtingen? Wat is uw doel? Welke eisen stelt u en uiteraard: wat is uw budget? Heeft u de antwoorden op deze vragen paraat, dan kunnen onze specialisten voor u aan de slag gaan en de eerste schreden richting een succesvolle bouwaanvraag zetten.

Wat doet de gemeente met mijn bouwaanvraag?

Als wij voor u uw bouwaanvraag hebben ingediend bij de gemeente, zal deze getoetst worden. Een beoogd bouwwerk met een bouwvergunningsplicht - de omgevingsvergunning - is namelijk gebonden aan vele vormen van regelgeving. Dit gebeurt om te voorkomen dat iedereen zomaar op eigen houtje aan de slag gaat met een verbouwing, zonder rekening te houden met omwonenden, bestemmingsplannen et cetera.

De gemeente kijkt onder meer naar het bestemmingsplan van de locatie waar u wilt gaan (ver)bouwen, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve veiligheidseisen uit het Bouwbesluit. De toetsing van uw bouwaanvraag is streng en daarom is het verstandig om gebruik te maken van een van de experts van BBAN. Dat verhoogt de kans op succes aanzienlijk.

 

Hoe kom ik aan een bouwvergunning

Vergunning voor dakkapel

Vaak krijgen gemeenten de vraag of er zomaar een dakkapel gebouwd mag worden. Het antwoord: ja en nee. Sommige kleine objecten mogen namelijk vergunningsvrij worden gebouwd. Hierbij kunt u denken aan een klein tuinhuisje, een afscheiding, een kleine dakkapel etc. Wij adviseren echter om, voor u aan de slag gaat, altijd eerst even navraag te doen bij uw gemeente. Bij eventuele vragen van uw gemeente, kunnen de specialisten van BBAN hierop adequaat reageren. 
 


 

Aannemer Amsterdam

Als u gaat bouwen, uitbreiden of verbouwen is het van groot belang om de juiste aannemer te kiezen. U zal namelijk niet de eerste zijn die bij een verkeerde keuze wordt geconfronteerd met niet nagekomen afspraken, een veel te late oplevering of een aannemer die failliet gaat. Bouwbegeleidingsbureau BBAN helpt u met het vinden van de juiste partij in en rond Amsterdam.

 

Het vinden en aanvragen bij de juiste aannemer op het juiste moment, kan u op veel gebieden heel wat schelen. Wat te denken van een prijsvoordeel van 20%, enkel en alleen door de juiste stukken aan te leveren bij de aannemer? BBAN helpt u met het verzamelen en structureren van de benodigde informatie, zodat de aannemer daar geen omkijken meer naar heeft. Zo heeft u de eerste kostenbesparing al binnen!

 

Bekijk onze projecten »

Aannemer Amsterdam

 
 

Besparen op een aannemer in Amsterdam

Het voordeel van een aannemer in de arm nemen via BBAN, is dat wij transparant opereren. Dat wil zeggen dat we geen voorafspraken maken. Wanneer wij een aannemer in Amsterdam vinden voor de laagste prijs, dan betaalt u ook écht de laagste prijs. Geen handjeklap, geen gesjoemel, maar gewoon de beste prijs voor uw specifieke bouwplannen. Wij helpen u met het selecteren, aanvragen en vergelijken van offertes.

Bijkomend voordeel is dat wij de geselecteerde aannemer erop kunnen aanspreken, mocht er binnen het bouwproces iets niet geheel naar wens verlopen. Bij een slechte oplevering of niet nagekomen afspraken, zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost. Tijdens de bouw zelf zorgt BBAN voor een pro-actieve begeleiding, zodat we de vinger aan de pols kunnen houden. We nemen u alle communicatie, administratie en aansturing met betrekking tot het bouwproces uit handen.

Naast de eerder genoemde services, brengt BBAN ook gunningadvies uit en kunnen we voor u onderhandelen met hoofdaannemers, leveranciers en onderaannemers in Amsterdam. Daarnaast zorgen we voor het vastleggen van opdrachten aan leveranciers en onderaannemers. Uiteraard is er ook controle van de overeenkomst met de hoofdaannemer en/of de onderaannemers in Amsterdam.

 

Alles in 1 hulp bij verbouwen in Amsterdam

BBAN staat u desgevraagd ook bij tijdens andere fases binnen het bouwproces. Denk hierbij aan de bouwaanvraag, die bij de gemeente moet worden gedaan naar aanleiding van uw bouwplannen. Daarbij is ook het bouwbestek van belang. Hierin worden alle technische specificaties en algemene bepalingen met betrekking tot uw project omschreven.

aannemer
Last but not least helpen wij ook met de nazorg. Wij controleren – tot op de bouwplaats zelf – of er wordt voldaan aan uw totale wensenpakket. Zo bent u verzekerd van een perfecte oplevering door uw aannemer in Amsterdam, zonder dat u zich daar zelf om hoeft te bekommeren! Meer weten? Bel ons op 033 - 456 31 95, of stuur een e-mail: info@bban.nl.
 


 

Verbouwing woonhuis

De verbouwing van een woonhuis is iets dat u waarschijnlijk maar één keer, of hooguit twee keer in uw leven doet. Verbouwen is een flinke klus, waar meer bij komt kijken dan menigeen denkt. Het droomhuis dat u in gedachten heeft, staan er namelijk niet zomaar. Het is daarom verstandig om goed voorbereid aan de slag te gaan. Direct de sloophamer hanteren is bijvoorbeeld niet zo handig!

 

BBAN bouwbegeleiding helpt u op weg, ook bij de verbouwing van uw woonhuis. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en kunnen inmiddels rekenen op een trouwe, zeer tevreden klantenkring. Met gepaste trots kunnen we stellen dat we langzaam maar zeker zijn uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Door goede, gerichte en betaalbare diensten te bieden.

 

Bekijk onze projecten »

house-1353389640

 
 

Huis verbouwen, waar beginnen?

Bij de verbouwing van uw woonhuis gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Allereerst moet u helder hebben wat u precies wilt gaan aanpassen en welke budget u tot uw beschikking heeft. Maak dus een heldere planning en budgettering. We hebben in het verleden gemerkt dat bij die eerste stap vaak al obstakels uit de weg geruimd moeten worden.

BBAN helpt u stap voor stap, ook als u nog niet precies weet waar u moet beginnen met de verbouwing van uw woonhuis. Uit ervaring weten we waar u op moet letten. Ook helpen we u, waar mogelijk, met het beperken van de kosten. Als u helder voor ogen heeft wat er moet gebeuren en wat dat mag kosten, gaan we concreet aan de slag. We kijken naar eventuele aannemers, bouwpartijen en zorgen voor een gestroomlijnd proces.

Kosten van huis verbouwen

De verbouwing van een woonhuis is vaak een forse investering, daar valt niet aan te ontkomen. De kosten voor planning, materiaal en mankracht zijn nu eenmaal niet gering. Het is daarom ook niet altijd even gemakkelijk om de kosten in de hand te houden. Tijdens de verbouwing van uw woonhuis kunt u voor onverwachte extra kosten komen te staan. Dat gebeurt, het is zogezegd part of the game.

Toch kunt u op voorhand het een en ander doen om ervoor te zorgen dat de kosten voor het verbouwen van uw huis niet uit de hand lopen. Maak een duidelijke begroting, met eventuele marges. Ook hierbij zijn de specialisten en experts van BBAN u graag van dienst. Wij kunnen u helpen met het doen van een reële schatting, zodat de kosten voor de verbouwing van uw woonhuis niet uit de hand lopen.

 

Kosten van huis verbouwen

Kosten verbouwing woonhuis berekenen

Wilt u gaan verbouwen, maar heeft u nog geen idee waar u rekening mee moet houden qua kosten? Maak dan gebruik van onze bouwcalculator. Deze handige tool geeft u alvast een ruwe schatting van de kosten voor de verbouwing van uw woonhuis. Daarbij wordt onder meer rekening gehouden met de grootte van uw woning en uw plannen. Probeer het zelf eens!
 


 

Omgevingsvergunning kosten

 

U heeft concrete plannen om te gaan (ver)bouwen, maar weet niet precies waar te beginnen. Kort gezegd komt het erop neer dat u eerst in het bezit moet zijn van een omgevingsvergunning, alvorens u daadwerkelijk van start kunt gaan met de bouw. Een omgevingsvergunning noemen we ook wel een bouwvergunning. Het is eigenlijk niet meer dan toestemming van de gemeente om uw bouwplannen ook daadwerkelijk uit te voeren.

 

‘Niet meer dan toestemming’ dient echter nader te worden toegelicht. Voordat u als particulier of MKB’er in aanmerking komt voor een vergunning, is het namelijk zaak dat u een helder plan presenteert. Dat wil zeggen dat uw idee over de (ver)bouw schriftelijk moet worden vastgelegd, inclusief ondersteunend teken-, reken- en regeltjeswerk. De bouwspecialisten van BBAN helpen u hierbij.

 

Bekijk onze projecten »

Omgevingsvergunning kosten

 
 

Omgevingsvergunningen kosten kunnen verschillen

Wij vatten voor u uw ideeën en plannen samen in een Programma van Eisen (PvE). Dankzij de begeleiding van BBAN weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en helder krijgt wat de bedoeling is. Uiteindelijk is dat ook van doorslaggevend belang voor de gemeente, want die bepaalt tenslotte of u toestemming krijgt. Gaat de gemeente akkoord, dan kunt u zo’n vergunning krijgen.

De kosten voor een omgevingsvergunning lopen uiteen en verschillen per gemeente. De omgevingsvergunning kosten in Amsterdam kunnen bijvoorbeeld hoger zijn dan in Rotterdam, of vice versa. De regels en checks waaruit wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een omgevingsvergunning zijn overal hetzelfde, maar de kosten (leges) verschillen dus per gemeente.

Indien u wilt weten wat de kosten zijn voor een omgevingsvergunning in uw woongebied, kunt u de website van uw gemeente raadplegen. Meestal zijn daar alle kosten netjes uiteengezet, zodat u precies kunt zien wat u moet betalen. Is dat niet het geval, dan is het raadzaam om telefonisch dan wel per e-mail contact op te nemen met uw gemeente.

Professionele hulp bij omgevingsvergunningen kosten

Om in aanmerking te komen voor een omgevingsvergunning, moet u kunnen aantonen dat uw (ver)bouwplannen aan een aantal eisen voldoen. Gekeken wordt naar de bouwvoorschriften op het gebied van kwaliteit, milieu en volksgezondheid. Uw bouwplannen zullen moeten voldoen aan de regels zoals opgesteld in het Bouwbesluit 2012. Dat kan lastig zijn, dus professionele hulp is geen overbodige luxe.

 

Professionele hulp bij omgevingsvergunningen kosten
Heeft u vragen over ons, onze diensten of onze werkwijze? Wij geven graag advies op maat. Onze ervaring heeft ons geleerd dat open communicatie met onze klanten zorgt voor een prettige samenwerking en staan dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen naar 033 – 456 31 95 of stuur uw vraag per mail naar info@bban.nl.
 


 

Omgevingsvergunning aanvragen

 

Indien u gaat bouwen of verbouwen, moet u in het bezit zijn van een omgevingsvergunning. Dit is een andere benaming voor wat ook wel bekendstaat als een bouwvergunning. Het aanvragen van een omgevingsvergunning is verplicht indien u meer wilt (ver)bouwen dan een simpel tuinhuisje, een kleine dakkapel of afscheiding. Met andere woorden: bij de meeste uitgebreidere bouwplannen, moet u een aanvraag doen.

 

Een omgevingsvergunning aanvragen kunt u doen bij uw gemeente. Dat is op zichzelf eenvoudig, maar gemeentes hanteren strenge eisen. Om precies te weten waar u aan moet voldoen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, kunt u terecht bij de specialisten van BBAN. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Honderden tevreden klanten gingen u al voor.

 

Bekijk onze projecten »

Omgevingsvergunning aanvragen

 
 

Wat is een omgevingsvergunning

Voor nieuwbouw of verbouwen gelden landelijke voorschriften om de kwaliteit, milieu en volksgezondheid te waarborgen. U moet voldoen aan de regels uit het Bouwbesluit 2012. Dat komt erop neer dat de gemeente uw uitgewerkte plannen wilt toetsen. U dient een volledige beschrijving te overleggen van een te maken bouwwerk, inclusief materiaalkeuze, uitvoeringsvoorwaarden, opleveringsdatum en prijs.

Een vergunning aanvragen is daarom heel wat bewerkelijker dan vaak wordt gedacht. BBAN vat uw plannen daarom voor u samen in een Plan van Eisen (PvE). Door de juiste vragen te stellen, kunnen we inzichtelijk maken wat u precies voor ogen heeft. Dat is van belang wanneer u uiteindelijk de aanvraag doet bij uw gemeente. Als gezegd is de toetsing van uw (ver)bouwplannen streng, dus duidelijkheid is vereist.

Een bouwvergunning of omgevingsvergunning aanvragen

Of uw aanvraag wordt goedgekeurd, is afhankelijk van de kwaliteit en duidelijkheid van uw plannen. De specialisten van BBAN helpen u van begin tot eind met het opstellen van een helder verhaal. Uit ervaring weten wij wat gemeentes graag zien en daar spelen we op in. Als gezegd is de toetsing van uw plannen streng en half werk wordt niet getolereerd. Mocht uw aanvraag tekortschieten, dan kunt u uw (ver)bouwplannen voorlopig vergeten.

Bij het beoordelen van uw aanvraag, wordt onder meer gekeken naar het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve veiligheidseisen uit het Bouwbesluit. Door ons het aanvragen van de omgevingsvergunning te laten verzorgen, weet u zeker dat uw plannen op de juiste wijze gepresenteerd worden.

 

Wat is een omgevingsvergunning
Hoeveel u precies moet betalen voor het aanvragen van een omgevingsvergunning, is niet te zeggen. Dat komt omdat iedere gemeente hiervoor andere tarieven hanteert. De kosten voor een bouwvergunning zijn onder meer afhankelijk van de grootte van de verbouwing, uw specifieke plannen en de locatie waar de (ver)bouw plaatsheeft. Voor meer specifieke informatie, kunt u terecht op de website van uw gemeente.  
 


 

Nazorg bouw

Waar mensen aan het werk zijn, worden af en toe foutjes gemaakt. Ook in de bouw verlopen niet alle processen altijd even gestroomlijnd. Verscheidende partijen werken gezamenlijk hard om het juiste eindresultaat te bewerkstelligen, maar het kan voorkomen dat een project niet helemaal naar wens wordt opgeleverd. In dat geval is het prettig om te weten dat u gebruik kunt maken van de nazorg bouw van BBAN.

 

Wanneer u als particulier of MBK’er binnen de vooraf afgesproken oplevertermijn een klacht heeft, kunt u bij ons terecht voor hulp. Binnen deze onderhoudsperiode is het mogelijk om eventuele mankementen en klachten te verhelpen, die na de oplevering geconstateerd zijn. Dat een nieuw gebouw fysiek gerealiseerd is, wil namelijk niet zeggen dat het project daadwerkelijk is afgerond.

 

Bekijk onze projecten »

construction-worker-569126640

 
 

Het belang van nazorg in de bouw

De nazorg in de bouw wordt vaak vergeten of onderschat. Dat is niet zo vreemd: het gebouw is opgeleverd en daarmee komt er voor alle bouwpartijen in zekere zin een eind aan een lange periode van hard werken, veelal met strakke deadlines. De inzet en de betrokkenheid van de betrokken partijen neemt af, want het werk is immers gedaan. Zo lijkt het althans.

Het gevaar van een te snelle overdracht ligt echter op de loer. Opstartproblemen zijn eerder regel dan uitzondering in de bouw. Dat kan gaan om kleine mankementen gaan – denk aan een lekkende afvoer – maar net zo goed om constructiefouten met verregaande gevolgen. De grote vraag is dan: aan wie is zo’n fout toe te schrijven? Doordat er vaak meerdere partijen actief zijn op de bouw, is dat soms lastig te achterhalen.

Hulp bij nazorg in de bouw

U kunt dus wel wat hulp gebruiken bij de nazorg in de bouw. BBAN is uw opzichter op de bouwplaats. Dat wil zeggen dat wij onze specialistische kennis inzetten om te controleren of er voldaan wordt aan het totale wensenpakket. Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, zorgt de BBAN bouwbegeleider er tijdens de bouw al voor dat er duidelijkheid bestaat tussen de betrokken partijen. Heldere communicatie is daarbij het sleutelwoord.

Ook dan kan het echter voorkomen dat er fouten gemaakt worden en dat nazorg noodzakelijk is. Waar moet u dan concreet aan denken? Wij controleren de complete bouwadministratie, tekeningen en bewaken de informatiestroom. En, wat voor u vooral van belang is: wij trachten afwijkingen vroegtijdig te signaleren. Worden die gevonden, dan zorgen wij ervoor dat de betrokken partijen het probleem adequaat verhelpen. 

 

construction-257326640-1

Meer dan nazorg in de bouw

BBAN helpt niet alleen met nazorg, ook kunt u een beroep doen op onze kennis en expertisen tijdens uw bouwontwerp en bouwproces. Wij begeleiden alle soorten bouwprojecten, van interne verbouwingen en renovaties tot dakkappelen en/of de nieuwbouw van complete woningen. Dat doen we door heel Nederland!
 


 

Geschillen bouw

De realisatie van een woning, gebouw of pand is in de regel een project waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Niks nieuws onder de zon, en in de meeste gevallen verloopt de samenwerking prettig en voorspoedig. Het kan echter voorkomen dat er tijdens de bouw, of misschien zelfs al ervoor of anders erna geschillen ontstaan. Conflicterende belangen liggen hier vaak aan ten grondslag.

 

Geschillen in de bouw kunnen het bouwproces verstoren, zowel voor de bouwpartij als voor u, als opdrachtgever. Het oplossen of zelfs voorkomen van problemen hoeft echter niet lastig te zijn, mits de verschillende partijen op de juiste manier worden benaderd. In de bouwsector heerst vaak een cultuur van competitie, die een specifieke benadering vereist. BBAN beschikt over de ervaring en juiste competenties om obstakels uit de weg te ruimen.

 

Bekijk onze projecten »

Kosten van huis verbouwen

 
 

Raad van Arbitrage voor de Bouw

Indien er geschillen ontstaan tijdens de bouw, kunt u deze voorleggen bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw (RvA). Voorwaarde is dan wel dat beide partijen daarmee akkoord gaan. Voor u besluit om naar de RvA te stappen, is het echter verstandig om  de geschillen op een andere wijze op te lossen. Dat kan soms heel eenvoudiger door de betreffende partijen met elkaar om de tafel te zetten en te praten.

Het blijkt in zo’n geval vaak een kwestie van elkaar het een en ander gunnen. Veelal verdwijnen de obstakels dan als sneeuw voor de zon, waardoor er veel schade- en/of postenkosten worden voorkomen. Bij een stap richting de RvA ligt dat vaak anders. BBAN/BMRV is een van de weinig mediators met een échte bouwkundige achtergrond. Wij beschikken daardoor ook over inhoudelijke kennis. In het verleden is dat vaak cruciaal gebleken bij het vinden van een passende oplossing.

 

De eerste les: voorkom bouwgeschillen

Het mag een cliché zijn, maar het is tevens een waarheid waar we niet omheen kunnen: voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt dus logischerwijs ook bij geschillen in de bouw. BBAN combineert vaardigheden als mediator met bouwtechnische kennis en ervaring, waardoor de onderlinge communicatie tussen de betrokken partijen soepel verloopt. We weten waar we het over hebben en dat schept begrip.

Lijkt er een conflictsituatie op te gaan treden of vermoedt u toekomstige geschillen, dan is het verstandig om in een vroeg stadium hulp in te roepen. Door tijdig en adequaat te handelen bij het ontstaan van scheve verhoudingen, kunnen op de lange termijn heel wat kosten worden bespaard. Met mediation van BBAN/BMRV kunt u op ieder moment van het bouwproces dreigende conflicten voor zijn.

 

Snel handelen bij geschillen in de bouw

Snel handelen bij geschillen in de bouw

Bemiddeling is in de meeste opzichten gunstig voor alle partijen. Als gezegd bespaart het u uiteindelijk in de kosten. Daarnaast kunnen de werkzaamheden in de meeste gevallen weer snel worden hervat, waarmee tijd wordt bespaard. Ook is het onderhouden van een duurzame relatie verstandig, met het oog op de toekomst.  BBAN helpt u daarbij.
 


 

Bouwkundig adviesbureau

U wilt gaan (ver)bouwen, maar u beschikt niet over de kennis om een project in alle fases te managen? Dan bent u niet de enige! Tal van particulieren en MKB’ers gingen u voor en kozen voor de BBAN methode. Met onze bouwbegeleiding weet u zich verzekerd van een gestroomlijnd bouwproces zonder lastige obstakels, zodat uw bouwwensen realiteit worden.

 

Door een beroep te doen op een gerenommeerd bouwkundig adviesbureau komt u nooit voor verrassingen te staan. BBAN beschikt over meer dan 15 jaar ervaring en heeft zich in die periode lang en breed bewezen. Met gepaste trots mogen wij onszelf inmiddels een van dé bouwkundige adviesbureaus van Nederland noemen, met honderden tevreden klanten.

 

Bekijk onze projecten »

Kosten bouwkundig adviesbureau

 
 

Waarom kiezen voor een bouwkundig adviesbureau?

Voordat u kunt beginnen met (ver)bouwen, dient u eerst een aantal zaken op orde te hebben. Dat begint bij de bouwaanvraag: het verkrijgen van een zogeheten omgevingsvergunning. Daar komt heel wat bij kijken. U dient uw plannen helder te formulieren en vast te leggen, zodat de gemeente kan zien wat u precies voor ogen heeft. Daarbij komt onze ervaring goed van pas. Wij weten wat nodig is.

 

Ook dient u een bouwbestek te maken. Daarin worden alle technische specificaties en algemene bepalingen omschreven. Uw bouwkundig adviesbureau legt dit duidelijk voor u vast, wat essentieel is om de bouw goed te begeleiden. Dan is er de aannemersselectie. Wie kunt u wel en wie kunt u niet vertrouwen? U wilt immers dat de afspraken worden nagekomen. Met onze contacten, weet u zeker dat u goed zit.

 

Hetzelfde geldt voor de nazorg. Is uw (ver)bouw klaar, dan is het altijd nog de vraag of er geen mankementen zijn.  Als bouwkundig adviesbureau zorgen wij ervoor dat fouten na de opleveringen worden verholpen. Ten slotte is ons voordeel ook úw voordeel. Architecten, aannemers en bouwbedrijven weten wat ze aan ons hebben en vice versa. Daardoor zijn wij in staat om goede deals te sluiten. Dat kan u zo 20 procent schelen in de totale kosten!

 

Kosten bouwkundig adviesbureau

 

Wat u (ver)bouw gaat kosten, is afhankelijk van een aantal factoren. Wat zijn precies uw plannen, hoe lang gaat de (ver)bouw duren en op welke locatie gaat u aan de slag? Ook de kosten voor uw bouwkundig adviesbureau hangen daar uiteraard mee samen. Een precieze prijs kunnen we dus niet geven zonder eerste op de hoogte te zijn van de specifieke situatie.

Bouwkundig adviesbureau
Wel kunt u alvast een indicatie krijgen door gebruik te maken van onze bouwcalculator. Aan de hand van een aantal gegevens krijgt u dan alvast een ruwe schatting van de kosten. Wilt u een meer specifieke indicatie, dan is het verstandig om een afspraak te maken met een van onze adviseurs of experts. Een adviesgesprek bij BBAN is kosteloos en geheel vrijblijvend! Meer weten? Mail naar info@bban.nl, of bel: 033 - 456 31 95.
 


 

Bouwkundig advies

Van bouwontwerp tot bouwproces: met bouwkundig advies van een gespecialiseerd bouwadviesbureau hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Met bouwkundig advies van BBAN bent u verzekerd van korte lijnen, één aanspreekpunt en van begin tot eind een professionele aanpak. En ook niet onbelangrijk: u bespaart fors in de kosten.

 

BBAN, dat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg, helpt u met het begeleiden van alle soorten bouwprojecten. Denk hierbij aan het verbouwen van een badkamer, het installeren van een dakkapel of serre, maar ook de volledige bouw van een nieuw huis. Met andere woorden: van groot tot klein staan wij u graag bij met gedegen bouwkundig advies. En dat door heel Nederland.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwkundig advies

 
 

Bouwkundig advies en omgevingsvergunning

Wanneer u besluit om te gaan (ver)bouwen, komt er in korte tijd heel wat op u af. Voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt, moet u namelijk eerst voldoen aan een aantal randvoorwaarden. Het hebben van een goed idee is leuk, maar zonder duidelijk plan bent u nergens. Er moet, kortom, het een en ander helder op papier worden gezet. BBAN helpt u daarbij.

Heeft u uw plannen gereed, dan is het tijd om een bouwaanvraag te doen bij de gemeente. Voor de meeste bouwprojecten dient u over een omgevingsvergunning te beschikken. Die worden uitgegeven door de gemeente, maar niet voordat u duidelijk kunt maken wat u precies van plan bent. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de ervaring van onze specialisten. Dan weet u zeker dat u binnen de kortste keren aan de slag kunt!

Bouwkundig advies bespaart kosten

Is de omgevingsvergunning binnen, dan kunt u beginnen met (ver)bouwen. Ook dan is het echter belangrijk om alles helder op papier te hebben, zodat alle betrokken partijen weten wat er verwacht wordt. Dergelijke technische specificaties en algemene bepalingen omschrijven we voor u in het bouwbestek. Dat stelt ons in staat om de bouw zelf goed te kunnen begeleiden.

Doordat alle bouwpartijen weten waar ze aan toe zijn én omdat wij te boek staan als betrouwbaar, zijn wij in de gelegenheid om goede afspraken te maken. Dat wil zeggen: wij krijgen hetzelfde of zelfs meer gedaan, maar dan tegen lagere kosten. Voor ons bouwkundig advies betaalt u een vergoeding, maar uiteindelijk verdient u dat geld gegarandeerd dubbel en dwars terug. Bovendien bespaart ons advies u heel wat tijd en kopzorgen.

 

Waarom kiezen voor bouwkundig advies van BBAN?

In ons 15 jarige bestaan zijn we uitgegroeid tot hét bouwkundig adviesbureau van Nederland, met honderden tevreden klanten. In die periode hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, dat ons in staat stelt om altijd en overal de beste mensen te vinden. Daarnaast maken we graag gebruik van grote en kleine innovaties, waarvan onze online bouwcalculator een mooi voorbeeld is.

 

Bouwkundig advies bespaart kosten

Aan de hand van deze handige rekenhulp kunt u alvast een ruwe schatting krijgen van de totale kosten voor uw verbouwplannen. In een persoonlijk adviesgesprek kunnen wij dat vervolgens verder toelichten en doorrekenen. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek!

 


 

Bouwbegeleiding Breda

Een bouwproject managen is een vak apart, waarbij heel wat komt kijken. Van het regelen van de bouwaanvragen tot aan de nazorg; zonder de juiste kennis en kunde kunt u tussendoor of achteraf voor lastige en/of vervelende situaties komen te staan. Met bouwbegeleiding Breda door de professionals van BBAN weet u zeker dat het bouwproces gestroomlijnd en soepel verloopt.

 

De specialisten van BBAN beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en hebben zich lang en breed bewezen. Met meer dan honderd tevreden klanten mogen wij onszelf inmiddels hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland noemen. De opgedane ervaring zetten wij in om uw bouwproject tot een geslaagde operatie te maken. Wij ontzorgen volledig, of u nu particulier of als MKB bent.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Breda

 
 

Wat doet bouwbegeleiding Breda?

Ontzorgen is een ruim begrip en behoeft enige verdere uitleg. Wat doen wij concreet? Onze bouwbegeleiding adviseurs en specialisten in Breda beschikken over diepgaande kennis over zaken als ruimtelijk ordening, architectuur, bestek en regelgeving, werktuigbouwkundige installaties en ga zo maar door. Wij helpen onder meer met het doen van de bouwaanvraag en de aannemersselectie.

Ook de nazorg is bij BBAN geen ondergeschoven kindje, zoals vaak het geval bij andere bouwbegeleiders. Wanneer uw project klaar is en de bouw is opgeleverd, komen er nog vaak gebreken aan het licht. Wij zorgen ervoor dat deze moeiteloos worden opgelost, zonder dat u zich daar druk om hoeft te maken. Wij staan voor een transparant bouwproces en begeleiden u écht van begin tot eind.

Kosten en tarieven van bouwbegeleiding Breda

Bent u op zoek naar betrouwbare bouwbegeleiding in Breda, dan heeft u beet. We snappen echter dat u op voorhand wilt weten wat dat gaat kosten. BBAN staat voor transparantie, ook als het aankomt op de tarieven. Om die reden hebben we een handige bouwcalculator ontwikkeld, die aan de hand van uw wensen een indicatie geeft van de kosten. U weet dan alvast waar u ongeveer rekening mee moet houden.

Een bouwproject is echter maatwerk en de kosten kunnen dan ook per project verschillen. Voor een meer specifiek kostenadvies, op basis van uw situatie, raden wij dan ook altijd aan om een adviesgesprek aan te vragen. Zo’n gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bent u na afloop van mening dat onze bouwbegeleiding in Breda u toch niet van dienst kan zijn, dan zit u dus nergens aan vast.

 

 

Geld besparen met bouwbegeleiding Breda

Geld besparen met bouwbegeleiding Breda

Een kanttekening die wij plaatsen bij de geraamde kosten, is dat u ook fors geld bespaart wanneer u gebruikmaakt van onze bouwbegeleiding in Breda. Architecten, aannemers en bouwbedrijven kennen ons en weten wat ze kunnen verwachten. Hierdoor zijn wij in staat om scherpe deals te sluiten met de betrokken partijen. Dat houdt concreet in dat de kosten voor u lager zullen liggen dan wanneer u alles zelf regelt. U verdient de investering dus vanzelf weer eenvoudig terug!
 


 

Bouwbegeleiding Arnhem

Het besluit is genomen: u gaat (ver)bouwen. U heeft waarschijnlijk een mooi idee in uw hoofd, dat u graag in korte tijd en tegen zo min mogelijk kosten wilt realiseren. Waar begint u dan? De bouwspecialisten van BBAN – dat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemerselectie en Nazorg – helpen u bij het gehele proces, van eerste idee tot oplevering. Want laat er geen misverstand over bestaan: daar komt heel wat bij kijken.

 

BBAN heeft zich inmiddels bewezen als een van Nederlands meest betrouwbare en gerenommeerde bouwbegeleidingsbureaus. Ook voor bouwbegeleiding in Arnhem bent u bij ons dus aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de bouwwereld zijn we in staat om uw bouwwensen naar tevredenheid uit te voeren, tegen zo laag mogelijke kosten.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Arnhem

 
 

Wat is bouwbegeleiding Arnhem precies?

BBAN kan in iedere fase van de (ver)bouw van dienst zijn. Wanneer u gaat bouwen, begint u bij het doen van een aanvraag. Dat gebeurt bij de gemeente. U dient in bezit te van een omgevingsvergunning, die u toestemming verleent om daadwerkelijk te gaan bouwen. Om zo’n vergunning te bemachtigen, moet u uw gemeente wel eerst op de hoogte stellen van uw plannen. Wij zorgen ervoor dat uw idee daarom helder op papier komt te staan.

 

Is de vergunning binnen, dan is het tijd om het bouwbestek. Hierin worden de technische specificaties en algemene bepalingen vastgelegd. Zeer specialistisch werk dus, waarbij u de hulp van onze adviseurs goed kunt gebruiken. Dan komt de aannemersselectie. Wij kijken wat u nodig heeft en kiezen voor u de beste aannemer(s) uit. Als de bouw is afgerond, nemen we ten slotte de nazorg op ons. Eventuele fouten en problemen worden in deze afrondende fase verholpen.

Bouwbegeleiding in Arnhem bespaart kosten

Met onze bouwbegeleiding in Arnhem bent u op den duur voordeliger uit dan wanneer u alles zelf moet regelen. U betaalt weliswaar voor onze diensten, maar dat verdient u dubbel en dwars terug. Architecten, aannemers en bouwbedrijven weten wat ze aan ons hebben, waardoor we goede deals kunnen sluiten. Het realiseren van uw bouwplannen gebeurt tegen lagere kosten en dat voordeel geven wij weer door aan u.

Niet alleen de uiteindelijke kosten zullen lager uitvallen als u gebruik maakt van onze bouwbegeleiding in Arnhem, ook hoeft u zich niet te bekommeren om het bouwproces. De coördinatie, communicatie en afstemming op en rond de werkplaats wordt namelijk ook door ons geregeld. Zo nemen wij u aan hoop zorgen en stress uit handen.

 

Bouwbegeleiding in Arnhem bespaart kosten

Wat gaat uw verbouwing kosten?

 
Een precieze schatting is lastig te geven, maar met onze bouwcalculator krijgt u wel alvast een eerste indicatie. Handig als u niet precies weet waar u rekening mee moet houden qua kosten voor bouwbegeleiding in Arnhem. In een persoonlijk adviesgesprek kunnen we specifieker zijn en de kostenraming verder toelichten. Neem dus even contact op: info@bban.nl, of bel: 033 - 456 31 95.
 


 

Bouwbegeleiding Amsterdam

Bouwaanvraag, bouwbestek, aannemerselectie, nazorg…begint het u nu al een beetje te duizelen? Dan weet u het zeker: het inschakelen van bouwbegeleiding Amsterdam om uw bouwproject in goede banen te leiden, is geen overbodige luxe! Met bouwbegeleiding van BBAN bent u verzekerd van een voortvarend verloop van uw bouwproject, of dat nu klein- of grootschalig is.

 

De experts van BBAN beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van bouwprojecten. In die periode zijn wij uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. Ons klantenbestand is daarnaar: honderden tevreden particulieren en MKB’ers gingen u al voor. Zij profiteerden van onze kennis en ervaring op specialistische gebieden als ruimtelijke ordening, architectuur, beveiliging en bouwregelgeving.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Amsterdam

 
 

Waarom kiezen voor bouwbegeleiding Amsterdam?

We noemden al een aantal voordelen, maar laten we het algemeen en simpel stellen. Bij een (nieuw)bouwproject komt heel wat kijken. Misschien bent u een handig klusser, maar dat wil niet zeggen dat u ook een expert hoeft te zijn op het gebied van kostencalculatie, bouwaanvraag en nazorg. BBAN heeft deze specialismen wél allemaal in huis.

 

Daar komt  bij dat wij als gerenommeerd bedrijf op het gebied van bouwbegeleiding in Amsterdam goede contacten onderhouden met verschillende bouwpartijen. Architecten, bouwbedrijven en aannemers weten wat ze aan ons hebben. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om goede deals te sluiten. Dat is uiteindelijk ook voor u van belang, want dat voordeel ziet u weer terug in de uiteindelijke kosten voor uw bouwproject.

De kosten voor bouwbegeleiding in Amsterdam

Wanneer u met ons in zee gaat, wilt u uiteraard weten wat dat kost. Omdat ieder project anders is, kunnen we geen precieze getallen geven. Wél kunt u aan de hand van onze handige bouwcalculator een indicatie krijgen. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven wat u voor ogen heeft met uw bouwplannen. Aan de hand daarvan krijgt u dan meteen een indicatie van de kosten.

 

Voor een precieze berekening en inschatting van de totale kosten, raden wij u echter aan om geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen. Hierin leggen we u uitgebreid uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze diensten in de kosten zullen worden verweven. U weet op voorhand dus precies hoeveel u betaalt en wat uw voordelen zijn. Er is geen sprake van verborgen kosten.

 

De kosten voor bouwbegeleiding in Amsterdam

Bouwbegeleiding Amsterdam met nazorg

 

Wanneer u kiest voor bouwbegeleiding Amsterdam van BBAN, bent u ook verzekerd van goede nazorg. Komen er na de realisatie en/of verbouwing van uw woning of bedrijfspand mankementen aan het licht, dan zorgen wij ervoor dat de verantwoordelijke partij deze meteen oplost. Dat scheelt u de nodige zorgen, stress en onnodige kosten na afloop. Dat is de dikke plus van onze bouwbegeleiding in Amsterdam!
 


 

Bouwadviesbureau

Het bouwen of verbouwen van een woning of (bedrijfs)pand is een uitvoerig proces, waarbij vele fase moeten worden doorlopen. ‘Even’ uw goede plannen en ideeën ten uitvoer brengen is niet iets dat u zomaar even doet: voor u daadwerkelijk aan de slag kunt, is het zaak dat u uw plannen helder op papier zet en de gemeente om toestemming vraagt. En dan begint het pas…

 

Daarom kan het verstandig zijn om gebruik te maken van een gerenommeerd bouwadviesbureau. U krijg te maken met diverse partijen, die één voor één afhankelijk zijn van uw plannen en wensen. BBAN zorgt ervoor dat het gehele bouwproces, van idee tot nazorg, soepel verloopt. Onze experts weten wat nodig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, zodat u (ver)bouwproject goed verloopt.

 

Bekijk onze projecten »

Bouwadviesbureau

 
 

De voordelen van een bouwadviesbureau

Stelt u zich eens voor, u wilt een nieuw huis gaan bouwen. Dat is een complex proces, met vele stadia die moeten worden doorlopen. Eerst is er uw idee, dat moeten worden omgezet in een concrete tekening. Dan gaat het van bestemmingsplan tot bouwvergunning, van bouwkavel tot gebouw. Om dit alles in goede banen te leiden, moet beroep worden gedaan op tal van bouwpartijen. Te beginnen met een architect en/of bouwkundig tekenbureau.

 

Dan is er nog de aannemer, het bouwbedrijf en ten slotte de installateur. Het vinden van de juiste mensen en het maken van de goede keuzes is niet alleen tijdrovend, maar kan ook nog eens een hoop stress opleveren. Bouwadviesbureau BBAN gidst u daarom door dit hele proces, zodat u zeker weet dat u waar krijgt voor uw geld. Met een bouwadviesbureau verzekert u zich van minder keuzestress, meer zekerheid en lagere kosten!

Lagere tarieven met een bouwadviesbureau

Wanneer u gebruikmaakt van een bouwadviesbureau, bent u in de regel goedkoper uit dan wanneer u alles zelf regelt en organiseert. In het laatste geval bespaart u misschien wat kosten op het klussen zelf, maar waarschijnlijk beschikt u niet over alle contacten om het hele bouwproces in goede banen te leiden. Wij helpen u daarbij en helpen u zo kosten te besparen.

 

Bouwbedrijven, aannemers en installateurs weten namelijk wat ze aan ons hebben, en vice versa. Wij ‘verstaan’ elkaar en zijn daardoor in de gelegenheid om strakke, heldere afspraken te maken. Afspraken die vervolgens ook worden nagekomen. Die zekerheid stelt BBAN in de gelegenheid om tegen lagere tarieven materiaal en mankracht in te kopen. Dat voordeel berekenen we uiteindelijk weer door naar u. Werken met een bouwadviesbureau betekent dus lagere kosten.

 

accountant-1238598340

Handig: de bouwcalculator

We krijgen van particulieren én MKB’ers vaak de vraag wat nieuwbouw of een verbouwing gaat kosten. Dat is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de grootte van het project, maar met onze bouwcalculator kunt u wel alvast een indicatie krijgen. Wilt u een gedetailleerdere schets van totale kostenplaatje? Neem dan contact op met bouwadviesbureau BBAN voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!
 


 

Bouwadvies

Bij het bouwen of verbouwen van een woning of bedrijfspand, is het belangrijk om binnen uw budget en planning te blijven. Bouwen zonder de noodzakelijke ervaring betekent echter dat hoge kosten vaak eerder regel zijn dan uitzondering. Het inwinnen van specialistisch bouwadvies is in zo’n geval een goed idee. Putten uit de jarenlange ervaring van een ander, daar doet u uw voordeel mee!

 

De experts van BBAN staan u graag bij met bouwadvies, of het nu gaat om het maken van een gedegen plannen en budgettering, of het vinden van de juiste aannemer. Heeft u een omgevingsvergunning nodig om met de (ver)bouw te kunnen beginnen? Ook dan staan wij graag aan uw zijde. Ten slotte zijn wij er ook indien u nazorg nodig heeft. Is er iets misgegaan tijdens de bouw, dan zorgen wij ervoor dat het wordt opgelost.

 

Bekijk onze projecten »

architect-1080589640

 
 

Wat doet een bouwadviesbureau

BBAN is de voorbije 15 jaar uitgegroeid tot hét bouwadvies bureau van Nederland. Ons geheim? Tevreden klanten dankzij goede hulp tegen een scherp tarief. Onze adviseurs helpen u van begin tot eind bij de bouw of verbouwing van uw woning of pand. Denk aan ruimtelijke ordening, de architectuur, inschatting van de kosten, bestek, en regelgeving en beveiliging. Wij beschikken over de kennis en ervaring om u in alle fases van bouwadvies te voorzien.

 

Dat begint altijd bij de bouwaanvraag. Voor u aan de slag kunt, dient u via de gemeente een omgevingsvergunning aan te vragen. U komt hiervoor in aanmerking als uw aanvraag aan bepaalde, strenge eisen voldoet. Daarbij kunt u op ons rekenen. Uw ideeën en uitgangspunten worden samengevat in een Programma van Eisen (PvE), dat wordt samengesteld aan de hand van strikte richtlijnen.

Alles geregeld met goed bouwadvies

Als u eenmaal kunt beginnen met (ver)bouwen, is het belangrijk dat alle zaken helder op papier staan. Wie doet wat en tegen welke prijs? Alle technische specificaties en algemene bepalingen worden omgeschreven in het bouwbestek. BBAN legt dat volledig en duidelijk vast, hetgeen essentieel is om de bouw zelf goed te kunnen begeleiden. Duidelijke afspraken betekenen lagere kosten en minder tijdsverlies.

 

Het contract dient ook te worden ondertekend te worden door de aannemer. Hij/zij verklaart hiermee het werk uit te voeren overeenkomstig de gesteld eisen en specificaties. Deze worden opgesteld door een van onze specialisten. Omdat aannemers weten we ze aan ons hebben en wij weten met wie we te maken hebben, kunnen we duidelijke afspraken maken tegen een scherpe prijs. Dat voordeel is uiteindelijk ook voor u van belang. Zo verdienen we ons geld dubbel en dwars terug.

 

Alles geregeld met goed bouwadvies

Bouwadvies en bouwkosten

Als u aan een project begint, is het handig om te weten waar u ongeveer rekening mee moet houden qua kosten. Een precieze indicatie is lastig te geven, maar met onze handige bouwcalculator komt u een heel eind. Wilt u een gedetailleerder bouwadvies? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis persoonlijk (en geheel vrijblijvend) adviesgesprek!